[RFP- en RFI-verzoeken] Vertrouwde partnerschappen zijn belangrijk

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
es flag
uk flag

HayStackID: een vertrouwde partner

HayStackID is een vertrouwde partner voor bedrijven, advocatenkantoren en overheidsinstanties. We versterken regelmatig de inspanningen van ons groeiend aantal partners met gerichte auditexpertise, complexe onderzoekservaring en een sterk begrip van civiele geschillen. Met ons toegewijde wereldwijde team van professionals op het gebied van cyberbeveiliging, informatiebeheer en juridische ontdekking, zijn we dankbaar voor de mogelijkheid om met u samen te werken en u en uw team te ondersteunen.

Beheerde programma's en technologieplatforms

Door het potentieel van kunstmatige intelligentie, de precisie van data science, de kracht van machine learning en de bruikbaarheid van vakkundig opgeleide en beheerde reviewers toe te passen, kunnen we u voorzien van veilige, verdedigbare en flexibele beheerde programma's en technologieplatforms om uw meest complexe en tijd- gevoelige uitdagingen gericht op eDiscovery. Van Cyber Discovery-aanbiedingen om problemen met cyberbeveiliging en datalekken aan te pakken tot Legal Discovery-aanbiedingen die zorgen voor de aangepaste toepassing van collecties en digitaal forensisch onderzoek, vroege casusinzicht en verwerking, en veilige beoordelingen op locatie of op afstand, we hebben een wereldwijd bereik en een lokaal deskundig tintje voor uw specifieke vereisten.

Een positieve impact op de resultaten

Aangezien u deze zomer rekening houdt met eDiscovery-centrische RFI- en RFP-verzoeken en partnerschappen, zou HayStackID het op prijs stellen als we onze meest recente aanbiedingsupdates met u zouden kunnen delen en praktisch kunnen laten zien hoe deze updates u kunnen helpen door diensten aan te vullen, aan te vullen of volledig te leveren die dat kunnen heeft een positieve invloed op uw juridische, zakelijke en technologische resultaten.

Meer informatie: Request for Proposal Services

Over HayStackID®

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery-servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het veilig vinden, begrijpen en leren van gegevens wanneer ze worden geconfronteerd met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. HayStackID mobiliseert toonaangevende cyberontdekkingsdiensten, bedrijfsoplossingen en juridische ontdekkingsaanbiedingen om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HayStackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve cyber- en juridische dienstverlener die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van klantenservice met witte handschoenen.

Naast consequent gerangschikt door Chambers USA, werd het bedrijf onlangs uitgeroepen tot wereldleider in eDiscovery Services door IDC MarketScape, een representatieve leverancier in de Gartner Market Guide voor E-Discovery Solutions, en een Legal Technology Trailblazer door The National Law Journal. Verder heeft HayStackID SOC 2 Type II-attest behaald op de vijf vertrouwensservicegebieden van beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy. Voor meer informatie over haar dienstenpakket, inclusief programma's en oplossingen voor unieke juridische bedrijfsbehoeften, ga naar Haystackid.com.

Bron: HayStackID