Beslissingen voor Secure Remote Review: kwalificerende vragen en overwegingen

Beslissingen voor Secure Remote Review: kwalificerende vragen en overwegingen 850 400 Marketing Team
en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redactie: HayStackID blijft uniek gepositioneerd als de marktleider en meest ervaren leverancier in het leveren van veilige remote review services voor juridische document reviews. Onze first-to-market remote review infrastructuur wordt al meer dan zes jaar gebruikt door AmLaw 100- en Fortune 500-klanten, met meer dan 425 projecten tot nu toe. Met meer dan 16.000 gekwalificeerde reviewers beschikbaar ter ondersteuning van beveiligde juridische documentbeoordelingen, blijven de ReviewRight services van HayStackID de eerste keuze en beste keuze voor veilige externe beoordeling voor data en juridische discovery professionals. De volgende update is ontworpen om vragen en overwegingen te bieden aan besluitvormers van eDiscovery die aanbiedingen en providers op afstand evalueren.

Beslissingen voor Secure Remote Review: kwalificerende vragen en overwegingen

Gezien de snelle veranderingen in de omgeving van reviewservices in 2020, zijn veel organisaties die nog niet eerder externe reviews hebben gebruikt als onderdeel van hun eDiscovery arsenaal nu actief en agressief bezig met het evalueren van veilige externe evaluatieservices. Aangezien niet alle aanbiedingen en aanbieders op afstand gelijk zijn, kunnen de volgende kwalificerende vragen en overwegingen nuttig zijn voor advocatenkantoren en bedrijven bij hun evaluatie van remote review services.

Algemene vragen die kunnen helpen de ervaring en expertise van een provider met externe beveiligde reviewservices te verduidelijken, zijn onder meer:

+ Hoelang hebt u beveiligde Remote Review Services aangeboden (wanneer was uw eerste zaak)?

+ Hoeveel beveiligde externe revisie alleen projecten hebt u voltooid, en voor ongeveer hoeveel verschillende clients?

+ Voor uw beveiligde externe beoordeling alleen projecten, wat is de gemiddelde teamgrootte en wat is de grootste teamgrootte voor die projecten?

+ Hoeveel van uw reviewers en review managers hebben deelgenomen aan een beveiligd remote review project, en wat is het gemiddelde aantal projecten waaraan ze hebben deelgenomen, inclusief de gemiddelde duur van die projecten?

+ Hoeveel full-time reviewers, QCers en review managers hebben deelgenomen aan en zijn beschikbaar voor beveiligde externe reviewprojecten?

+ Hoeveel van uw reviewers en beoordelingsmanagers hebben deelgenomen aan een trainings- en certificeringsprogramma dat door uw organisatie is ontworpen voor veilige externe reviewprojecten? Beschrijf uw trainings- en certificeringsprogramma op afstand.

+ Is de beveiligde Remote Review service die u aanbiedt organisch aan uw organisatie of wordt geleverd via een partnerschap? Indien deze laatste, gelieve de partner (s) te noemen.

+ Geef drie verschillende clientreferenties op voor uw veilige externe beoordelingen.

Gebieden die moeten worden ondervraagd en geëvalueerd bij het selecteren van externe reviewservices zijn:

+ Remote Technologie

+ Beveiliging op afstand

+ Remote Processen (inclusief QC/QA, Communicatie en Auditing)

Vragen rond deze drie kritieke ervaringsgebieden omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

+ Biedt uw beveiligde revisie op afstand een geïntegreerde, enkele servicecapaciteit voor communicatie, verbinding maken en beoordelingen uitvoeren?

+ Beschrijf in detail de hardware, technologie en infrastructuur die uw beveiligde reviewaanbieding op afstand levert en beschrijf de beveiligingsvereisten, inclusief beveiliging als reviewers hun eigen hardware gebruiken en WiFi gebruiken.

+ Bevestig uw aanbod een veilige e-mailmogelijkheid met beperkte mogelijkheden voor het verzenden van e-mail?

+ Hoe voorkomt u toegang tot het bekijken van werkruimten vanaf lokale computers?

+ Ondersteunt uw beveiligde infrastructuur besturingselementen om beheerrechten te beperken, USB-toegang tot randapparatuur uit te schakelen, te voorkomen dat software wordt installeren/geüpload en lees-/schrijftoegang tot lokale schijven/media wordt voorkomen, het downloaden en exporteren naar lokale machines wordt beperkt en het afdrukken wordt geweigerd (lokaal, netwerk en zeefdruk)?

+ Ondersteunt uw beveiligde infrastructuur het omleiden van klembord (geen kopiëren/knipen/plakken) en bestand/map omleiding?

+ Beschrijf in detail uw externe QC/QA-processen en hoe deze verschillen van beoordelingen op locatie, en hoe ze verschillen van andere providers, inclusief hoe u ervoor zorgt dat reviewers nauwkeurig en consistent coderen gedurende de hele review van begin tot eind.

+ Beschrijf in detail uw externe communicatieprocessen (met clients/adviseurs en interne teamcommunicatie) en hoe deze verschillen van beoordelingen op locatie, inclusief het gebruik van gecodeerde chat.

+ Beschrijf in detail uw procedures voor tijd- en productiviteitscontrole, inclusief het waarborgen van nauwkeurige tijdinvoer en het afhandelen van downtime.

Op het gebied van veilig personeel op afstand kunnen de volgende vragen inzicht geven in de mogelijkheden van de provider.

+ Beschrijf de personeels-, screenings- en rekruteringsprocessen voor veilige projecten op afstand en hoe deze verschillen van beoordelingen op locatie.

+ Hoe worden beoordelaars geselecteerd voor beveiligde externe reviewprojecten?

+ Welke soorten controles (bijvoorbeeld achtergrond, beveiliging, referenties, enz.) worden uitgevoerd tegen beveiligde externe reviewkandidaten en teamleden, om aan te geven hoe vaak deze controles worden gevalideerd.

+ Welke concrete statistieken worden gebruikt om nieuwe (voor uw organisatie) en ervaren reviewers (binnen uw organisatie) te selecteren voor uw beveiligde externe reviewprojecten?

+ Waarmee moeten beoordelaars instemmen op het gebied van technologische en fysieke beveiliging, werkschema's en privacybescherming? Voorbeelddocumentatie verstrekken, inclusief NDA/vertrouwelijkheidsovereenkomsten en WFH-regels (WFH-regels).

Bovendien kunnen de volgende vragen vanuit het perspectief van een collectieve ervaring inzicht bieden in de organisatorische ervaring en de geschiktheid om veilige externe evaluatieprojecten te ondersteunen.

+ Beschrijf de structuur van externe teams met inbegrip van de eerste lijn, kwaliteitscontrole en beoordelingsmanagerratio's.

+ Heeft uw organisatie een speciale interne beheerstructuur om het volledige beoordelingsproces te ondersteunen?

+ Heeft uw organisatie toegewijde beoordelingsteams met ervaring om samen te werken?

+ Heeft uw organisatie een pool van opgeleide, gekwalificeerde en gecertificeerde reviewers die hebben samengewerkt ter ondersteuning van evaluatieprojecten?

Uit de antwoorden op deze kwalificerende vragen moeten besluitvormers van eDiscovery over voldoende informatie beschikken om een eerste beoordeling te maken van aanbieders die worden overwogen voor veilige externe evaluatieprojecten en bereid zijn om over te stappen op formele evaluaties van leveranciers die presentaties, demonstraties en discussies.

Meer informatie. Vandaag.

Neem vandaag nog contact op met HayStackID voor meer informatie over onze ReviewRight services en hoe ze u kunnen helpen bij het initiëren, uitvoeren en beheren van veilige beoordelingen op afstand en het behoud van bedrijfscontinuïteit.

Over HayStackID

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het vinden, luisteren en leren van gegevens wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight services hebben een verdiende reputatie voor het mobiliseren van toonaangevende experts op het gebied van computerforensisch onderzoek, eDiscovery en advocaten en leveren kwaliteitsresultaten tegen een eerlijke en voorspelbare prijs.

HayStackID bedient meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren uit Noord-Amerikaanse en Europese locaties. Onze combinatie van expertise en technische uitmuntendheid, in combinatie met een cultuur van witte handschoenenklantenservice, maakt ons de alternatieve juridische dienstverlener die groot genoeg is om er toe te doen, maar klein genoeg om de zorg te dragen. Meer informatie vandaag op Haystackid.com.

Aanvullend lezen

+ De juiste keuze voor Secure Remote Review? Overwegingen en kwalificaties

+ Certificeringen: Een indicator van eDiscovery Excellence

Bron: HayStackID

Request a Discussion or Demonstration