HayStackID™ uitgeroepen tot wereldwijde leider op het gebied van eDiscovery Services door IDC MarketScape

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

WASHINGTON — 23 februari 2021 — HaystackID heeft vandaag aangekondigd dat het is uitgeroepen tot wereldwijde leider in eDiscovery Services in het IDC MarketScape: Worldwide eDiscovery Services 2021 Vendor Assessment (Doc #US46838220, februari 2021). HayStackID™ is een van de slechts 11 bedrijven die erkend worden.

„We zijn er trots op dat we opnieuw erkend worden als een wereldwijde leider in eDiscovery services”, aldus Hal Brooks, CEO van HayStackID. „Als pionier op het gebied van remote review, werkt HayStackID al lang voor de pandemie op afstand. We zijn vereerd dat onze innovatie in en visie voor revisie op afstand erkend is door de IDC MarketScape.”

Over IDC MarketScape

IDC MarketScape vendor assessment model is ontworpen om een overzicht te geven van de competitieve geschiktheid van ICT (informatie- en communicatietechnologie) leveranciers in een bepaalde markt. De onderzoeksmethodologie maakt gebruik van een rigoureuze scoringmethodologie gebaseerd op zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria die resulteert in één grafische illustratie van de positie van elke leverancier binnen een bepaalde markt. IDC MarketScape biedt een duidelijk kader waarin het product- en dienstenaanbod, de capaciteiten en strategieën, en de huidige en toekomstige marktsuccesfactoren van IT-en telecommunicatieleveranciers op een zinvolle manier kunnen worden vergeleken. Het kader biedt technologiekopers ook een 360-graden beoordeling van de sterke en zwakke punten van huidige en potentiële leveranciers.

Over HayStackID™

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebureau dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het vinden, begrijpen en leren van gegevens wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, gegevensintensieve onderzoeken en geschillen. HayStackID mobiliseert toonaangevende computerforensische, eDiscovery en advocaten documentbeoordelingsexperts om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HayStackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve juridische dienstverlener die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van witte handschoen klantenservice. Ga voor meer informatie over de suite van diensten naar HayStackid.com.

###

HayStackID Contact media:

Leora Goldfarb

lgoldfarb@baretzbrunelle.com

858-603-5123

Rob Robinson

pr@HaystackID.com

512-934-7531

HayStackID op Social Media

+ Twitter (@HaystackID)

+ LinkedIn

BRON: HayStackID

IDC MarketScape: wereldwijde evaluatie van eDiscovery Services 2021 leveranciers, (doc #US46838220), februari 2021