Maatschappelijk Afstandsgegevens: Commentaar van expert met HayStackid Chief Innovation Officer, Mike Sarlo

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redactie: Opgesteld en gepresenteerd als onderdeel van Legal Tech Conference Ireland 2021, georganiseerd door La Touche Training, de volgende korte presentatie met een deskundigenpanel met HayStackID Chief Innovation Officer, Michael Sarlo, deelt inzicht over de uitdagingen en implicaties van externe medewerkers en sociaal afstand gegevens.

Maatschappelijk gescheiden gegevens: de uitdagingen van het beheren van bedrijfsgegevens met een externe arbeidskrachten van Legal Tech Conference Ireland 2021.

Legal Tech Conference Ireland 2021 verzamelde advocatenkantoren, overheidsdiensten, corporates, general counsel, in-house advocaten, regelgevende agentschappen, eDiscovery providers, adviseurs en nog veel meer onder één dak voor een verhelderende dag gericht op best practices en de laatste trends en ontwikkelingen. HayStackID is een trotse supporter van LaTouche Training and Legal Tech Ireland 2021. Tijdens de Legal Tech Ireland 2021 conferentie van dit jaar nam Michael Sarlo, Chief Innovation Officer van HayStackID, deel aan het expertpanel met de titel „Sociaal Distanced Data: The Challenges of Managing Business Data with a Remote Work Force”. Deze 45 minuten durende gedetailleerde discussie over de uitdagingen en implicaties van werknemers op afstand en sociaal afstand is beschikbaar voor uw beoordeling en overweging.

Deelnemers panelen:

+ Moderator - Paula Fearon, McCann Fitzgerald

+ Ines Rubio, FTI Consulting

+ Michael Sarlo, HayStackid

Meer informatie op HayStackid.com