[Webcast] CFIUS-naleving: de groei- en investeringsstrategie van uw organisatie kan een kwestie van nationale veiligheid zijn

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
es flag
uk flag

HayStackID educatieve webcast

27 juli 2022

Tijd: 12:00 ET (11:00 CT, 9.00 uur PT)

Nu registreren (Lexology)

Het Committee on Foreign Investment in the United States (CFIUS) is een interagency-commissie van de Amerikaanse overheid met de verantwoordelijkheid om buitenlandse investeringen in Amerikaanse bedrijven en vastgoedtransacties te herzien op gevolgen voor de nationale veiligheid. CFIUS houdt zich uiteindelijk bezig met de bescherming van de nationale veiligheid van de VS via een National Security Agreement (NSA) met het bedrijf. NSA's omvatten bijzonderheden rond rapportagevereisten, de beveiligingsprotocollen bij het verwerken van beschermde gegevens van Amerikaanse staatsburgers, het identificeren van beschermde gegevensklassen, ervoor zorgen dat alleen goedgekeurde gescreende werknemers toegang hebben tot beschermde gegevens, zorgen voor naleving van gegevensstructuren, het identificeren van gegevensbronnen ( systemen, toepassingen, opslagplaatsen), het uitvoeren van risicobeoordelingen op die gegevensbronnen, prioriteit geven aan het beperken van beschermde gegevens binnen dergelijke gegevensbronnen, en meer.

De belangrijkste en meest uitdagende vereisten zijn gericht op de identificatie en beveiliging van kritieke informatiebronnen. De volledigheid en nauwkeurigheid van bedrijfskritische activa-identificatie, monitoring en beveiliging zijn van vitaal belang voor een uitgebreid cyberbeveiligingsprogramma dat voldoet aan CFIUS. Met een goed begrip van vereisten, rollen en verantwoordelijkheden kunnen professionals op het gebied van IT-beveiliging, compliance, privacy, informatiebeheer en juridische ontdekking succesvol omgaan met de moeilijkheden van CFIUS-nalevingsuitdagingen en bedrijfsdoelstellingen behalen.

In deze informatieve presentatie zal ons team, dat is goedgekeurd door de CFIUS Monitoring Agencies (CMA's) en uit de eerste hand levering van CFIUS Third Provider-diensten op deze gebieden, variërend van gegevensbescherming en privacy tot beheer van identiteitstoegang en preventie van gegevensverlies, de beste benaderingen, protocollen en praktijken voor het succesvol begeleiden van de gegevens van een organisatie in een wereld van slechte actoren en bedreigingen van voorkennis van de natiestaat.

Hoogtepunten presentatie

Wat is CFIUS (overzicht, geschiedenis en huidig landschap)?

Waarom krijgt het nu meer aandacht (Geo-Politics and Business Landscape Changes)?

Welke soorten transacties worden gedekt?

Wat betekent het voor professionals op het gebied van bedrijfsrisicobeheer (privacy, compliance, infogovernance, IT-beveiliging en juridische zaken)?

Wat zijn de kosten (indieningskosten en boetes)?

Hoe bereid je je voor (proactieve en reactieve overwegingen)?

Hoe implementeert en beheert u een CFIUS Compliance-programma? (Rollen, verantwoordelijkheden en risico's; CFIUS Compliance Achievement Plan (Plan for Implementation); en CFIUS Compliance Execution (Execution of Implementation Plan for Compliance))

Deskundige panelleden

Matthew L. Miller, Esq.

Senior Vice President, Global Information Governance Advisory Services Leader

Haystack-ID

Matthew L. Miller, Esq., is Senior Vice President, Global Information Governance Advisory Services Leader bij HayStackID, gevestigd in Los Angeles, CA. Met bijna 20 jaar praktijkervaring, een achtergrond in juridisch, vervolgens forensisch onderzoek en eDiscovery, gevolgd door privacy, governance en incidentrespons; Matt is als een „Zwitsers zakmes” voor uitdagingen op het gebied van organisatorische gegevens. Matt ontwikkelde voorheen de oplossingen voor informatiebeheer van Ernst and Young en was later VP, Global Information Governance Advisory Services Leader bij Consilio LLC. Hij heeft geleid tot zeer complexe respons op incidenten met betrekking tot gegevenslekken in verband met forensisch onderzoek en multinationale, petabyte-schaal, gegevensbeheer en privacyopdrachten, naast het optreden als een neutrale eDiscovery-expert en het leiden van een actieve CFIUS-programma-betrokkenheid.

Christopher Wall, Esq.

Functionaris voor gegevensbescherming en speciale raadsman, wereldwijde privacy en forensisch onderzoek

Haystack-ID

In 2022 trad Christopher Wall toe tot HayStackID en fungeert momenteel als Data Protection Officer en Special Counsel, Global Privacy and Forensics in het Client Services-team. Chris is ook de interne functionaris voor gegevensbescherming van HayStackID. In zijn rol als Special Counsel for Global Privacy and Forensics helpt Chris HayStackID-klanten bij het navigeren door het grensoverschrijdende privacy- en gegevensbeschermingslandschap en adviseert hij klanten over technische privacy- en gegevensbeschermingsproblemen in verband met cyberonderzoeken, data-analyse en ontdekking. Voordat hij bij HayStackID kwam, werkte Chris bij Ernst and Young, waar hij grensoverschrijdende cyberbeveiliging, forensische, gestructureerde gegevens en traditionele ontdekkingsonderzoeken leidde.

James Branch

Consultant voor informatiebeheer en gegevensprivacy, adviesdiensten

Haystack-ID

James Branch trad toe tot HayStackID als consultant die zich specifiek richtte op het leiden van CFIUS Program Compliance-projecten. James is al meer dan 30 jaar een IT-manager die technologievisie afstemt op de algemene bedrijfsstrategie en werkte meer dan 9 jaar als Senior VP, IT-/Chief Information Technology Officer (CTO/CIO) die IT-beveiliging leidde en de datacenters voor Advanced Discovery voordat hij in 2018 werd overgenomen. Daarvoor leidde hij bijna 15 jaar de groei en transformatie van informatietechnologie voor een toonaangevende wereldwijde private equity- en vermogensbeheerorganisatie voor onroerend goed.

Michael Amaral

Directeur van wereldwijde strategische technologiepartnerschappen, adviesdiensten

Haystack-ID

Michael Amaral zit al meer dan 4 jaar in de HayStackID-familie en is momenteel directeur van Global Strategic Technology Partnerships, Advisory Services. Voordat hij bij HayStackID kwam, was hij directeur van het Global Client Advisory team van NightOwl, dat de groep Privacy Management Technology leidde. De heer Amaral is een technoloog met meer dan 25 jaar ervaring in het helpen van bedrijven bij het oplossen van complexe gegevensproblemen op het gebied van compliance, governance, privacy en geschillen. Mike is gecertificeerd in producten zoals OneTrust, Nuix, Informatica en meer.

REGISTREER NU!

Over HayStackID®

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery-servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het veilig vinden, begrijpen en leren van gegevens wanneer ze worden geconfronteerd met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. HayStackID mobiliseert toonaangevende cyberontdekkingsdiensten, bedrijfsoplossingen en juridische ontdekkingsaanbiedingen om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HayStackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve cyber- en juridische dienstverlener die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van klantenservice met witte handschoenen. Naast consequent gerangschikt door Chambers USA, werd het bedrijf onlangs uitgeroepen tot wereldleider in eDiscovery Services door IDC MarketScape, een representatieve leverancier in de Gartner Market Guide voor E-Discovery Solutions, en een Legal Technology Trailblazer door The National Law Journal. Verder heeft HayStackID SOC 2 Type II-attest behaald op de vijf vertrouwensservicegebieden van beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy. Voor meer informatie over haar dienstenpakket, inclusief programma's en oplossingen voor unieke juridische bedrijfsbehoeften, ga naar Haystackid.com.