De juiste keuze voor Secure Remote Review? Overwegingen en kwalificaties

De juiste keuze voor Secure Remote Review? Overwegingen en kwalificaties 850 400 Marketing Team
en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Noot van de redactie: In de afgelopen maand is de taak van het juridisch document review vergroot in eDiscovery kringen door de geografische beperkingen en sociale afstandsvereisten gedreven door de ongelukkige uitbraak van de coronavirus ziekte 2019 (COVID-19). Deze vergroting van de taak van herziening heeft geleid tot een toename van aankondigingen over de beschikbaarheid van beveiligde externe controlediensten. Deze aankondigingen, variërend van herinneringen aan eerder vrijgegeven aanbiedingen tot de introductie van nieuwe diensten, bevestigen het belang en de noodzaak van veilige remote review services in de nieuwe remote centric werkplek van vandaag. De aankondigingen wijzen ook op de noodzaak voor besluitvormers in het eDiscovery ecosysteem om de ervaring zorgvuldig na te denken bij het evalueren van veilige externe evaluatieproviders.

Het volgende overzicht van provideroverwegingen voor het selecteren van veilige remote review services, evenals een momentopname van HaystackID-kwalificaties vindt u in het volgende artikel om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze en beste keuze maakt voor uw veilige remote review behoeften voor audits, onderzoeken en Geschillenbeslechting.

De juiste keuze voor veilige externe beoordelingen: overwegingen van leveranciers

Drie modellen van eDiscovery Review (1, 2)

Binnen de context van gegevens en juridische eDiscovery bestaat de taak van herziening uit de evaluatie van digitale informatie om relevante en responsieve documenten te identificeren die moeten worden geproduceerd, en geprivilegieerde documenten of vertrouwelijke of gevoelige informatie te onthouden. Deze belangrijke eDiscovery taak vertegenwoordigt een aanzienlijk deel van de totale wereldwijde uitgaven aan eDiscovery en zal naar verwachting ongeveer 68% ($8,61B) van alle wereldwijde uitgaven voor eDiscovery software en services in 2020 verbruiken.

Er zijn over het algemeen drie modellen voor de levering van eDiscovery beoordelingsdiensten, waaronder:

+ Remote Review Model (Diversificatie van beoordelaars)

+ On-premise Review Model (Diversificatie van Review Centers)

+ Hybride on-premise en Remote Review Model (gedistribueerde diversificatie)

Elk model kan geschikt zijn voor verschillende eDiscovery bedrijfscontinuïteitssituaties, waarbij de beste balans tussen veiligheid, beveiliging, effectiviteit en economische waarde lijkt het model voor evaluatie op afstand te zijn wanneer deze wordt geïmplementeerd via een beveiligde externe reviewinfrastructuur.

Een korte definitie en beschrijving van Secure Remote Review (3, 4)

Een veilige controle op afstand is het uitvoeren van een project voor de beoordeling van juridische documenten met virtuele teams die vanuit externe locaties opereren en ondersteund worden door een beveiligde infrastructuur. Wanneer deze aanpak correct wordt geïmplementeerd door een bewezen en ervaren aanbieder, kan deze beoordeling de kwaliteit en snelheid van beoordelingen verhogen, terwijl veel van de veiligheidsrisico's in verband met groepsbijeenkomsten worden weggenomen. Het kan in veel gevallen ook tegen lagere kosten worden geleverd dan traditionele beoordelingen op locatie.

Niet alle veilige reviewaanbiedingen op afstand zijn gelijk, aangezien de schijnbare ervaring die een provider heeft met het leveren en ondersteunen van veilige remote review services, wanneer bekeken via de sluier van branding of het halo-effect van andere eDiscovery aanbiedingen, sterk kan verschillen van de realiteit van de werkelijke provider ervaring. Anders gezegd, alleen omdat een provider succesvol is geweest in het leveren van juridische document review services en nu een veilige remote review mogelijkheid heeft geïntroduceerd, betekent dit niet dat de provider ervaren is in het aanbieden van veilige remote review services. Dit punt is ongelooflijk opvallend omdat externe technologie en connectiviteitsinfrastructuur vrijwel onmiddellijk kunnen worden geschaald door eDiscovery providers. eDiscovery providers kunnen hun ervaring in het leveren van veilige remote review services echter niet onmiddellijk schalen. Aangezien professionals op het gebied van gegevens- en juridische ontdekking recente aankondigingen met betrekking tot beveiligde externe controlediensten overwegen, kunnen zij profiteren van een gestructureerde evaluatie van de ervaring van een provider voordat zij een provider selecteren om belangrijke projecten voor juridische documentbeoordeling te ondersteunen.

Een gestructureerde evaluatie van de ervaring van de aanbieder (5)

Algemene vragen die kunnen helpen de ervaring en expertise van een provider met remote secure review services te verduidelijken, zijn onder meer, maar zijn niet beperkt tot:

+ Hoe lang heb je veilige remote review services aangeboden?

+ Hoeveel veilige remote review projecten heb je afgerond?

+ Hoeveel van uw reviewers en beoordelaars hebben deelgenomen aan een beveiligd evaluatieproject op afstand?

+ Hoeveel van uw reviewers en beoordelaars hebben deelgenomen aan een trainings- en certificeringsprogramma voor veilige externe evaluatieprojecten?

+ Is de beveiligde remote review service die u aanbiedt organisch aan de organisatie of wordt geleverd via een partnerschap?

Ervaring die moeten worden geëvalueerd bij het selecteren van veilige externe controleserviceproviders zijn onder meer:

+ Ervaring met technologie op afstand

+ Ervaring met beveiliging op afstand

+ Ervaring met teams op afstand

+ Ervaring met processen op afstand

+ Ervaring met communicatie op afstand

+ Ervaring met het oplossen van problemen op afstand

Bovendien is het bij het doorzoeken van de lens van de zes bovengenoemde ervaringsgebieden essentieel om het collectieve niveau van ervaring van een provider te begrijpen en te evalueren met betrekking tot het leveren van veilige remote review services, waaronder:

+ Ervaring van de organisatie met services op afstand

+ Ervaring met managementteams met services op afstand

+ Ervaring van individuen met diensten op afstand

Het collectieve niveau van veilige externe evaluatie-ervaring van een provider kan een belangrijke indicator zijn voor de werkelijke diepte en breedte van hun volledige veilige externe controlemogelijkheid. Hoe dieper de collectieve ervaring, hoe groter de kans op geïntegreerde, geoptimaliseerde en beproefde processen en procedures voor het ondersteunen van kerntaken (bijv. toetsing, review management en review metrics), evenals het mogelijk maken van taken (bijv. personeel, opleiding, certificering, facturering, voortgezette opleiding).

Zorgvuldige en hoffelijke ondervraging van veilige remote review service providers op hun specifieke gebieden en niveaus van ervaring kan het verschil betekenen tussen gestroomlijnd succes of gesubsidieerd leren (door de secure remote review provider) tijdens de implementatie en uitvoering van veilige remote reviews.

De juiste keuze voor veilige Remote Reviews: HayStackID-kwalificaties (6)

HaystackID blijft uniek gepositioneerd als marktleider en meest ervaren provider in het leveren van veilige remote review services voor juridische documenten reviews. Onze first-to-market remote review infrastructuur wordt al meer dan zes jaar gebruikt door AMLaw 100 en Fortune 500 klanten, met meer dan 425 projecten die tot nu toe zijn afgerond. Met meer dan 16.000 gekwalificeerde reviewers beschikbaar ter ondersteuning van veilige juridische documenten reviews, HayStackId's ReviewRight services blijven de eerste keuze en beste keuze voor veilige externe beoordeling voor data en juridische ontdekking professionals.

ReviewRight is een gespecialiseerde set van document review diensten van HaystackID ontworpen om advocatenkantoren en juridische afdelingen te helpen snel en nauwkeurig te leren van hun gegevens om de juiste beslissingen te nemen voor positieve en kwalitatieve onderzoeks- en procesresultaten. Deze gespecialiseerde services zijn gericht op essentiële eDiscovery behoeften voor complexe, gegevensintensieve beoordelingen.

+ ReviewRight Virtual (Secure Remote Review)

+ ReviewRight Match (kwalificatie en sourcing van beoordelaars)

+ ReviewRight Vertalen (Vreemde Taal Review)

+ ReviewRight Manage (Managed Review)

+ ReviewRight Host (Review Hosting)

+ ReviewRight Automatiseren (Technologie-Enhanced Beoordeling)

De ReviewRight diensten van Haystackid zijn krachtig genoeg om individueel te worden gebruikt en ongeëvenaard in capaciteit wanneer ze worden geïntegreerd, zijn de eerste keuze en beste keuze voor document review diensten door's werelds beste bedrijven en toonaangevende advocatenkantoren.

Binnen dit aanbod portfolio wordt de kern van HaystackId's remote review mogelijkheid ingeschakeld door ReviewRight Virtual en ReviewRight Match. Bij gebruik in combinatie maken deze twee aanbiedingen de onmiddellijke mobilisatie mogelijk van de best gekwalificeerde en beschikbare reviewers, ongeacht de taal of locatie, en bieden ze een veilige externe reviewinfrastructuur voor het leveren van virtuele beoordelingsteams.

ReviewRight Virtueel

Reviewteams hebben de flexibiliteit nodig om veilig te kunnen functioneren als onderdeel van virtuele teams, waar en wanneer dan ook. ReviewRight Virtual biedt die mogelijkheid door de levering van een schaalbare, volledig beheerde virtuele bureaubladomgeving die externe reviewers in staat stelt om te communiceren, te verbinden en beoordelingen uit te voeren met de beste technologieën die zijn geïntegreerd en veilig worden geleverd als één service.

ReviewRight Virtual Geïntegreerde Enabling Technologies

+ Beveiligde e-mail: Communiceer via een van's werelds populairste, intuïtieve en veiligste e-mailplatforms die worden geleverd met G Suite van Google.

+ Gecodeerde Chat: verbind virtuele teamleden met toegangsbeheerste chat, mogelijk gemaakt door het berichtenplatform dat is gebouwd voor teams, Hangouts Chat.

+ Robuuste Review Platforms: Reviews op afstand uitvoeren met behulp van Haystackid-gehoste review platforms van wereldklasse, waaronder Relativiteit.

+ Virtuele machines: Beveilig controle van communicatie, verbindingen en gedrag met een aangepaste en zeer veilige Desktop-as-a-Service-infrastructuur.

HayStackId's ReviewRight Virtual service omvat snelle spin-up, virtualisatiesoftware, patching en updates, beveiliging, bandbreedte, productiviteitstoepassingen (e-mail, chat en review platforms), rapportage en monitoring allemaal voor een voorspelbare maandelijkse operationele kosten.

Bovendien stellen ReviewRight Virtual clouddesktops organisaties in staat de toegang en mogelijkheden te beperken met meer dan 100 beschikbare besturingskenmerken die kunnen worden aangepast om toegangsbehoeften te ondersteunen.

Algemeen geïmplementeerde controles

+ Beheerdersrechten van gebruikers beperken

+ USB-toegang tot randapparatuur uitschakelen

+ Afdrukken weigeren (Lokaal, Netwerk, Scherm)

+ Klembord omleiding

+ Bestand- en mapomleiding

+ Kopiëren volledig uitschakelen

Belangrijke beveiligingsvoordelen van ReviewRight Virtual omvatten:

+ Eindpuntbeveiliging: bescherm tegen diefstal of verlies van apparaten en beheer waar gegevens zich bevinden door deze van het eindpunt te halen.

+ Bescherming van gevoelige of bedrijfseigen gegevens: Beheer of beperk specifiek gedrag om ervoor te zorgen dat gebruikers alleen toegang hebben tot wat ze nodig hebben.

+ Naadloze integratie met bestaande app-structuur: er is geen dubbele verificatiesystemen nodig of dat gebruikers meerdere aanmeldingen en wachtwoorden moeten beheren.

+ Eliminatie van netwerkkwetsbaarheden: zeer redundante balancers met hoge beschikbaarheid, front-side/back-side netwerkisolatie, VLAN- en IP-adres, isolatie en klantspecifieke beveiligingsconfiguraties.

+ Vermindering van onderhoud van apparaten en besturingssystemen: gehard besturingssysteem zorgt voor meer beveiliging en controle, terwijl anti-malware op enterprise-grade, rigoureuze patching en updates en gouden imagebeheer de traditionele IT-lasten verlichten.

Belangrijkste productiviteitsvoordelen van ReviewRight Virtual omvatten:

+ Hoge prestaties: speciaal ontworpen voor snelheid en optimale prestaties op een infrastructuur die 99,99% beschikbaarheid biedt.

+ Bedrijfscontinuïteit: Zorg ervoor dat revisoren altijd toegang hebben tot tijdgevoelige projecten.

+ Bewezen toepassingen: in het veld bewezen veilige e-mail, versleutelde chat en toonaangevende revisieplatforms

ervoor zorgen dat beoordelaars over de beste tools beschikken om de beste resultaten te behalen.

+ Conforme desktops: onafhankelijk geverifieerde pcI- en HIPAA-compatibele clouddesktops.

ReviewRight Virtual biedt organisaties de flexibiliteit die ze nodig hebben om externe beoordelingen te ondersteunen, zonder dat dit ten koste gaat van veiligheid of beveiliging. Met een gecombineerde privacymogelijkheid die voldoet aan vereisten op gebruikersniveau, endpointapparaat, endpointsessie, besturingssysteem en toepassingen, netwerk en fysieke beveiligingsniveau. productiviteit.

ReviewRight Match

ReviewRight Match zet de standaard voor personeelsbezetting, facilitering en ondersteuning van documenten door de toepassing van een combinatie van propriëtaire technologieën, innovatieve evaluatietools en bewezen protocollen die snelle en uitgebreide sourcing, testen en kwalificatie van reviewers mogelijk maken. Dit ReviewRight proces stelt ons in staat om personen te presenteren die niet alleen experts zijn op het gebied van juridische toetsing, maar ook experts met de juiste domeinexpertise, juiste taalvaardigheden en noodzakelijke verantwoordelijkheidservaring om de specifieke controletaken uit te voeren die vereist zijn in uw beoordelingseisen.

Het ReviewRight Match Selection programma

De kern van het ReviewRight Match proces is de actieve en systematische rekrutering en continue evaluatie van gekwalificeerde documentbeoordelaars als onderdeel van een uitgebreid reviewer selectieprogramma. Het selectieprogramma voor de beoordelaar bestaat uit vier belangrijke elementen, die, wanneer met succes navigeren, toestaan dat kandidaten voor beoordeling in aanmerking worden genomen voor ReviewRight projecten.

Elementen voor kernselectie programma

+ Het inschrijvingsproces: het inschrijvingsproces bestaat uit de registratie van potentiële revisoren bij ReviewRight via het ReviewRight.com-portaal. De registratiestappen introduceren reviewers bij het selectieproces van ReviewRight en oogsten informatie van beoordelaars, variërend van licerzorg en onderwijs tot het beoordelen van geschiedenis- en verwijzingsbronnen. Bovendien biedt het inschrijvingsproces reviewers de mogelijkheid om de ReviewRight documentrevisietest uit te voeren.

+ Het kwalificatieproces: Eenmaal ingeschreven krijgen reviewers die proberen door te gaan met het selectieproces voor ReviewRight opportuniteiten een 15 vraagvaardigheidstest met een basisbeoordelingsprotocol, een kort juridisch document ter beoordeling, en stelt revisoren specifieke vragen die onmiddellijke en kwantificeerbaar inzicht in de juridische toetsingsmogelijkheden van een beoordelaar. De resultaten van deze vaardigheidstests, samen met de informatie die is verzameld tijdens het registratieproces, stellen ReviewRight in staat om recensenten als kandidaten voor ReviewRight projecten holistisch te beoordelen.

+ Het beoordelingsproces: personen die de inschrijvings- en kwalificatieprocessen van ReviewRight hebben voltooid, worden vervolgens geëvalueerd door de beoordelingscommissie van ReviewRight om te bepalen of ze voldoen aan de normen die vereist zijn voor ReviewRight projecten. Deze evaluatie bestaat uit de subjectieve beschouwing van de achtergrond en ervaring van een recensent en de objectieve overweging van de vaardigheidstests van de beoordelaar, zoals gekwantificeerd aan de hand van statistieken, met inbegrip van precisie, recall en gemiddelde documenten die per uur worden beoordeeld. Deze subjectieve en objectieve overwegingen worden vervolgens toegepast op de eigen vijfpuntsbeoordelingsschaal van ReviewRight om de toewijzing van een numerieke rating aan elke beoordelaar mogelijk te maken. Deze beoordeling dient als basis voor het certificeren van alle ingeschreven, gekwalificeerde en beoordeelde reviewers en bepaalt uiteindelijk of een beoordelaar de aanwijzing van ReviewRight Certified ontvangt.

+ Het certificeringsproces: Zodra revisoren zijn ingeschreven, gekwalificeerd en beoordeeld, krijgen ze een ReviewRight rating toegewezen die wordt gebruikt om personen te scheiden die gecertificeerd zijn voor opdrachten voor projecten en personen die niet gecertificeerd zijn op hun huidige beoordelingsniveau voor opdrachten aan projecten.

Zodra kandidaten met succes door dit selectieprogramma navigeren en zijn gecertificeerd als ReviewRight reviewers, worden ze verder geclassificeerd op basis van praktijkgebakkennis, taalkennis, rolervaring en taakvaardigheden. Dit maakt het mogelijk om gerichte beoordelingsteams te assembleren met het hoogste niveau van expertise, kennis, bekwaamheid en vaardigheden voor elk evaluatieproject.

Belangrijkste voordelen van ReviewRight Match zijn:

+ Vertrouwen in de mogelijkheden van beoordelaars: het uitgebreide ReviewRight selectieproces zorgt ervoor dat de individuen die worden aanbevolen voor uw beoordelingsproject de beste beschikbare reviewers zijn voor uw specifieke behoeften, niet alleen de beste recensenten die beschikbaar zijn. Dit proces biedt u het vertrouwen dat u nodig hebt om zich te concentreren op beoordelingen en niet op het selectieproces van de beoordeling.

+ Snelheid in de assemblage van beoordelingsteams: de robuuste catalogus van ReviewRight gecertificeerde beoordelaars, ontwikkeld op basis van een uitgebreid selectieproces, aangevuld met een gedetailleerde classificatie van expertise, kennis, ervaring en taakvaardigheden, stelt u in staat om snel en efficiënt geschikte reviewers voor uw specifieke behoeften. Deze snelheid bespaart u tijd en geld en versnelt uw vermogen om informatie te vertalen naar inzicht en inzicht in intelligentie die kan worden toegepast op uw audit, onderzoek of procesvoering.

+ High-Performance Review Capability: de gedetailleerde beoordeling van achtergronden en ervaring in combinatie met objectieve test- en evaluatiestatistieken zorgen ervoor dat uw beoordelingsteam niet alleen presteert, maar ook presteert op het hoogst mogelijke niveau. Aangezien de prestaties in het verleden over het algemeen de beste voorspeller zijn van toekomstige prestaties, zorgen de continue evaluatie- en evaluatieprocessen van ReviewRight ervoor dat u altijd de best presterende reviewers hebt op het moment van uw beoordelingsproject die beschikbaar zijn voor uw gebruik. Dit verhoogt de efficiëntie en effectiviteit van uw evaluatie-inspanningen en stelt u in staat om snel, nauwkeurig en kosteneffectief uw beoordelingsdoelstellingen te bereiken.

+ Naadloze integratie met alle ReviewRight Services: toegang tot een volledige suite van beoordelingsdiensten buiten ReviewRight Match, waaronder ReviewRight Translate, ReviewRight Manage, ReviewRight Host, ReviewRight Host en ReviewRight Virtual. Deze integratie biedt u een volledige reviewmogelijkheid buiten het inkopen van reviewers om de volledige breedte en diepte van uw reviewinspanning te ondersteunen, ongeacht de locatie, vereisten voor gegevensreductie en specifieke expertise vereisten.

Een bewezen combinatie (7,8)

Deze gecombineerde capaciteit van ReviewRight Virtual en ReviewRight Match verhoogt ook de kwaliteit en snelheid van beoordelingen, aangezien de pool van beschikbare reviewers met de vereiste kwalificaties niet wordt beperkt door geografische nabijheid van beoordelingscentra, en de snelheid van betrokkenheid wordt niet beperkt door operaties in vaste faciliteit. HayStackID heeft tot nu toe meer dan 425 remote review projecten uitgevoerd met de projecten die het spectrum van verticale industriemarkten bestrijken en veel van's werelds beste bedrijven en toonaangevende advocatenkantoren ondersteunen in zaken die tot honderden reviewers vereisen.

Als marktleider in remote legal document review, biedt HaystackID onze klanten direct toegang tot meer dan 16.000 gecertificeerde review advocaten die beschikbaar zijn voor selectie en integratie in onze remote managed review teams via ons ReviewRight Virtual aanbod. Onze potentiële pool van virtuele reviewers, de gestroomlijnde manier waarop we reviewers kunnen inschrijven voor externe beoordeling, en onze gevestigde basis van huidige reviewers met ReviewRight Virtual ervaring, stellen ons in staat om degenen in het eDiscovery ecosysteem te helpen de continuïteit van de beoordeling te behouden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of verhoging van de kosten van de beoordeling.

Meer weten. - Vandaag.

Neem vandaag nog contact op met HaystackID voor meer informatie over onze ReviewRight services en hoe ze u kunnen helpen bij het initiëren, uitvoeren en beheren van veilige externe beoordelingen en het handhaven van bedrijfscontinuïteit.

Over HaystackID

HaystackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt gegevens te vinden, te luisteren en te leren wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight services, met een verdiende reputatie voor het mobiliseren van toonaangevende computerforensische experts, eDiscovery en procureurdocumenten, versnellen en leveren kwaliteitsresultaten tegen een eerlijke en voorspelbare prijs.

HayStackID bedient meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren uit Noord-Amerikaanse en Europese vestigingen. Onze combinatie van expertise en technische uitmuntendheid, in combinatie met een cultuur van witte handschoen klantenservice, maakt ons de alternatieve juridische dienstverlener die groot genoeg is om materie te geven, maar klein genoeg om zorg te dragen. Meer informatie op Haystackid.com.

Voetnoten

(1) Robinson, Rob. „Een 2020 Kijk naar eDiscovery Review: Taak, Besteed en kostengegevenspunten”. ComplexDiscovery, 2020, 31 mrt 2020.

(2) „eDiscovery Business Continuity Planning met HaystackID”. HaystackID, 2020, Toegankelijk 31 mrt 2020.

(3) Ibid.

(4) Robinson, Rob. „Remote eDiscovery inschakelen? Een momentopname van DaaS”. ComplexDiscovery, 2020, Toegankelijk 31 mrt 2020.

(5) Robinson, Rob. „Ben je ervaren? Remote Ediscovery Services overwegen”. ComplexDiscovery, 2020, Toegankelijk 31 mrt 2020.

(6) Beveiligde Remote Review Services van HaystackID. Haystackid, 2020, Toegankelijk 8 Apr 2020.

(7) Schechtman, Seth. „De juiste manier om op afstand te beoordelen.” HayStackID, 2019, review-remotely/.

(8) Haystackid. HayStackid Recruiting Metrics — Regelmatige rapportage. HayStackID, 2020, blz. Recruting Performance Metrics Tabel. Geraadpleegd 28 feb 2020.

Request a Discussion or Demonstration