De versnelling van Remote Review in eDiscovery: een update voor de grootte van de korte markt

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redactie: Gezien de veranderende milieu- en economische omstandigheden op basis van de uitbraak en impact van de coronavirusziekte 2019 (COVID-19), overwegen eDiscovery professionals bedrijfsherzieningen van hun 2020-plannen en nemen of versnellen ze ook eDiscovery beslissingen ter ondersteuning van de collectie, verwerking en controle van elektronisch opgeslagen informatie (ESI). Een van de belangrijkste revisie- en beslissingsgebieden die bedrijven, juridische en IT-professionals in het eDiscovery ecosysteem momenteel moeten overwegen is hoe ze plannen voor en uitvoeren van de kern eDiscovery taak van beoordeling in de nieuwe wereld van vandaag. De volgende update* biedt context en overwegingen die nuttig kunnen zijn voor besluitvormers van eDiscovery, aangezien zij de kritieke eDiscovery taak van beoordeling in 2020 beschouwen.

Herzieningen in marktomvang: Een schatting van een nieuwe beoordeling

Bij de beoordeling van de relatieve kosten van de drie kerntaken voor het verzamelen, verwerken en evalueren van eDiscovery, wordt in 2020 geraamd op ongeveer 68% van de totale uitgaven voor eDiscovery. Hoewel de coronavirusziekte 2019 (COVID-19) een aanzienlijke impact lijkt te hebben op de economie en de uitvoering van eDiscovery, lijkt het er op dit vroege moment niet op dat moment in de evaluatie van de lopende impact de schattingen van het taakpercentage in 2020 voor verzameling, verwerking aanzienlijk te hebben gewijzigd. en beoordelen.

Grafiek 1 - Relatieve uitgaven voor eDiscovery - 2020

1 — Relatieve uitgaven voor eDiscovery — 2020

De eerste schattingen (november 2019) suggereerden dat de marktomvang voor de evaluatietaak van eDiscovery in 2020 $8,61 B zou bedragen. Herziene modelleringsschattingen die rekening houden met de juridische landschapsveranderingen als gevolg van de uitbraak en de impact van COVID-19, hebben de schattingen van de marktgrootte voor de evaluatietaak van eDiscovery met ongeveer 23% verminderd, waarbij de herziene werkschatting nu $6,65 B bedraagt voor 2020. In het model wordt rekening gehouden met de algemene standaardgroei van de markt in het eerste kwartaal van 2020 en met aanpassingen van de inkomstenramingen op basis van marktplaatswijzigingen in de laatste drie kalenderkwartalen van 2020.

Grafiek 2 - eDiscovery Market for Review - 2020 - Revisie

2 — eDiscovery Market for Review — 2020 — Herziening

De eerste schattingen van het marktmodel voor 2020 (niet gepubliceerd) suggereerden dat ongeveer 90% van de beoordelingen ter plaatse zou plaatsvinden, terwijl bijna 10% op afstand zou worden uitgevoerd. Met de uitbraak en het effect van COVID-19 en de bijbehorende locatieafhankelijke reis- en groepsaggregatiebeperkingen zijn de herziene schattingen voor het percentage beoordelingen dat ter plaatse is uitgevoerd, echter teruggebracht van 90% naar 10% voor 2020. Dienovereenkomstig is het geschatte percentage beoordelingen dat in 2020 op afstand moet worden uitgevoerd, gestegen van 10% tot 90%.

Grafiek 3 - Uitgaven voor relatieve kernbeoordeling van eDiscovery - 2020 - Herziening

3 — EDiscovery Relative Core Review Task Uitgaven — 2020 — Herziening

Bij het toepassen van herziene schattingen van het marktmodel voor het percentage beoordelingen dat op locatie of op afstand is uitgevoerd op de herziene beoordelingsopbrengstramingen voor 2020, lijkt het erop dat de markt voor beoordeling op afstand zal toenemen van de oorspronkelijke marktomvang van $0,86 B naar $4,28 B. Bovendien zal de markt voor beoordeling ter plaatse afnemen van de oorspronkelijke marktomvang projecties van $7,75 B naar $2,37 B. In het model wordt ook rekening gehouden met het algemeen standaard percentage veilige evaluatie op afstand naar beoordeling ter plaatse in het eerste kwartaal van 2020, alsook met aanpassingen van deze percentages op basis van marktplaatswijzigingen in de laatste drie kalenderkwartalen van 2020.

Grafiek 4 - eDiscovery Markt voor Onsite en Remote Review - 2020 - Revisie

4 — eDiscovery Market voor onsite en externe beoordeling -2020 — herziening

* Deze door ComplexDiscovery ontwikkelde herzieningen van de marktomvang zullen ongetwijfeld worden herzien en herzien als gevolg van pandemie en recessie economie. Ze kunnen echter gunstig zijn voor zakelijke, juridische en informatietechnologie-professionals, omdat ze rekening houden met het toenemende acceptatie- en marktgroottetraject voor veilige beoordelingen op afstand bij het uitvoeren van eDiscovery.

De eerste keuze en beste keuze voor Secure Remote Review: overweegt HayStackID

Gezien de snelle veranderingen in de omgeving van reviewservices in 2020, zijn veel organisaties die nog niet eerder externe reviews hebben gebruikt als onderdeel van hun eDiscovery arsenaal nu actief en agressief bezig met het evalueren van veilige externe evaluatieservices. Met die actieve en agressieve evaluatie in het achterhoofd, HayStackID blijft uniek gepositioneerd als de marktleider en meest ervaren leverancier in het leveren van veilige remote review services voor juridische document reviews.

HayStackIds first-to-market remote review infrastructuur wordt al meer dan zes jaar gebruikt door AmLaw 100- en Fortune 500-klanten, met meer dan 425 projecten tot nu toe. Met meer dan 16.000 gekwalificeerde reviewers beschikbaar ter ondersteuning van beveiligde juridische documentbeoordelingen, blijven de ReviewRight services van HayStackID de eerste keuze en beste keuze voor veilige externe beoordeling voor data en juridische discovery professionals.

Aangezien niet alle aanbiedingen en aanbieders op afstand gelijk zijn, kan de volgende link naar een objectieve reeks kwalificerende vragen en overwegingen nuttig zijn voor advocatenkantoren en bedrijven bij hun evaluatie van externe evaluatiediensten.

Beslissingen voor Secure Remote Review: kwalificerende vragen en overwegingen

Meer informatie. Vandaag.

Neem vandaag nog contact op met HayStackID voor meer informatie over onze ReviewRight services en hoe ze u kunnen helpen bij het initiëren, uitvoeren en beheren van veilige beoordelingen op afstand en het behoud van bedrijfscontinuïteit.

Over HayStackID

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het vinden, beluisteren en leren van gegevens wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight services hebben een verdiende reputatie voor het mobiliseren van toonaangevende experts op het gebied van computerforensisch onderzoek, eDiscovery en advocaten en leveren kwaliteitsresultaten tegen een eerlijke en voorspelbare prijs.

HayStackID bedient meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren uit Noord-Amerikaanse en Europese locaties. Onze combinatie van expertise en technische uitmuntendheid, in combinatie met een cultuur van witte handschoenenklantenservice, maakt ons de alternatieve juridische dienstverlener die groot genoeg is om er toe te doen, maar klein genoeg om de zorg te dragen. Meer informatie vandaag op Haystackid.com.

Aanvullend lezen

+ De juiste keuze voor Secure Remote Review? Overwegingen en kwalificaties

+ Certificeringen: Een indicator van eDiscovery Excellence

Bron: HayStackID