HSR Act Tweede Verzoeken: Industrie Metrics en HaystackID-ondersteuning

HSR Act Tweede Verzoeken: Industrie Metrics en HaystackID-ondersteuning 850 400 Marketing Team
en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Noot van de redactie: Genomen uit de rapporten en datasets van de Federal Trade Commission (FTC) en de Antitrust Division van het Department of Justice (DOJ), tonen de cijfers weergegeven in de volgende grafieken statistieken die nuttig kunnen zijn voor advocatenkantoren, juridische afdelingen en juridische dienstverleners die willen begrijpen de jaarlijkse hartslag van de Hart-Scott-Rodino Act gemandateerde fusietransacties en tweede verzoeken. De grafieken kunnen ook nuttig zijn voor het overwegen van de claims van eDiscovery providers met betrekking tot hun expertise en ervaring in het ondersteunen van Second Requests.

Gezien het relatief kleine aantal kansen op tweede verzoek in vergelijking met de traditionele mogelijkheden voor eDiscovery ter ondersteuning van audits, onderzoeken en geschillen, kunnen claims van expertise en ervaring met dit unieke type ontdekking moeilijk te beoordelen zijn zonder de context van de feitelijke nummers van de tweede verzoeken die jaarlijks door de FTC en het ministerie van Justitie. Veel aanbieders kunnen ervaring opdoen met het uitvoeren van de taken die vereist zijn in Tweede Verzoeken. Een aanzienlijk minder aantal aanbieders kan echter daadwerkelijk ervaring hebben met het uitvoeren van deze taken als onderdeel van een feitelijke zaak of zaak van het Tweede Verzoek.

HayStackID heeft zowel recente ervaring als de vereiste expertise om dit unieke type ontdekking te ondersteunen.

De eis voor tweede verzoeken: de HSR-wet

De Hart-Scott-Rodino Antitrust Verbeteringen Act van 1976 werd aangenomen om de federale overheid te helpen concurrentieverstorende resultaten te voorkomen tijdens fusies en overnames. De HSR-wet verplicht partijen bij fusies of overnames van bepaalde omvang de Federal Trade Commission (FTC) of de antitrustafdeling van het ministerie van Justitie (DOJ) in kennis te stellen en informatie en documentatie te verstrekken over de voorgenomen transactie. Na toetsing van de ingediende informatie en documentatie kan de FTC of het DOJ aanvullende verzoeken indienen, de zogenaamde Tweede Verzoeken, alvorens een besluit te nemen over de voorgenomen transactie. Normaliter vereisen een reactie binnen 30 dagen, de meeste Tweede Verzoeken resulteren in een schikking, geschillen om de transactie te blokkeren of de transactie te staken door de betrokken partijen.

Voor context- en vergelijkingsdoeleinden zijn zes informatiekaarten die de HSR Act gerelateerde statistieken delen, variërend van gerapporteerde transacties tot percentages en aantallen transacties die Second Requests rechtvaardigen.

De prevalentie van tweede verzoeken: zes informatieve grafieken

Grafiek 1: Gerapporteerde HSR Act Fusietransacties

1-HSR-act Merger-Transacties-Geregereerd 2010-2018

Grafiek 2: HSR-concentratietransactie Kandidaten voor tweede verzoeken (aangepaste transacties)

2-HSR-ACT-fusie-transactie-kandidaten-voor-tweede verzoeken-2010-2018

Deze cijfers verschillen van het aantal gerapporteerde transacties, aangezien zij alle transacties weglaten waarvoor de agentschappen geen toestemming hadden gekregen om aanvullende informatie te vragen.

Grafiek 3: Percentage transacties resulterend in HSR-wet tweede verzoeken

3-procentage-van-transacties-resultaat-in-HSR-ACT-tweede-verzoeken-2010-2018

Deze cijfers zijn een percentage van het totale aantal aangepaste transacties.

Grafiek 4: Aantal tweede verzoeken HSR Act (gecombineerde FTC en DOJ)

4-Aantal-van-HSR-ACT-Tweede-verzoeken -2010-2018

Grafiek 5: Aantal tweede verzoeken HSR Act - FTC

5-Aantal-van-HSR-ACT-tweede-verzoeken-FTC-2010-2018

Grafiek 6: Aantal HSR Act tweede verzoeken - DOJ

6-Aantal-van-HSR-ACT-tweede-verzoeken-DOJ-2010-2018

Haystackid ervaring en expertise in tweede verzoeken: een casestudy

HayStackID, een bewezen leverancier van eDiscovery ondersteuning voor FTC en DOJ Second Requests, heeft deelgenomen aan twaalf Second Requests in 2019-20. Zes van deze verzoeken samen met HaystackSid's geïntegreerde en organische aanpak van antitrustagentschappen ondersteuning worden gedeeld in de volgende casestudy.

In deze casestudy benadrukt HaystackID een periode van vier maanden in medio 2019 toen het met succes zes afzonderlijke Second Requests ondersteunde binnen 90 dagen. Deze zes verzoeken vergen zowel ervaring in het antitrustproces als expertise in de cannabisindustrie om te voldoen aan de rapportagevereisten voor de tijdgevoelige en uitgebreide informatie- en documentatieverzoeken en te overtreffen.

1 — Haystackid Antitrust Agency verzoek ondersteuning — Update

Meer weten. - Vandaag.

Neem vandaag nog contact met ons op om een verkennende discussie op te zetten om meer te weten te komen over hoe HaystackID u kan helpen bij het vaststellen, verbeteren of verfijnen van de antwoorden, procedures en praktijken van Second Request in uw juridische afdeling.

Over HaystackID

HaystackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt om gegevens te vinden, te luisteren en te leren wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight services, met een verdiende reputatie voor het mobiliseren van toonaangevende computerforensische experts, eDiscovery en procureurdocumenten, versnellen en leveren kwaliteitsresultaten tegen een eerlijke en voorspelbare prijs.

HayStackID bedient meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren uit Noord-Amerikaanse en Europese vestigingen. Onze combinatie van expertise en technische uitmuntendheid, in combinatie met een cultuur van witte handschoen klantenservice, maakt ons de alternatieve juridische dienstverlener die groot genoeg is om materie te geven, maar klein genoeg om zorg te dragen. Meer informatie vandaag op Haystackid.com.

Referenties

(1) Federal Trade Commission en de Antitrust Division van het Department of Justice (2019). Hart-Scott-Rodino Jaarverslag Fiscale Jaar 2018. [online] Federale Handelscommissie. Beschikbaar op: [Toegang tot 22 februari 2020].

(2) Federal Trade Commission (2019). HSR Transacties Indiening en Tweede Verzoeken per boekjaar (CSV). [online] Federale Handelscommissie. Beschikbaar op: [Toegang tot 22 februari 2020].

(3) Federal Trade Commission (2019). Modelaanvraag voor aanvullende informatie en documentair materiaal (tweede verzoek). [online] FTC Pre-fusie Notification Office. Beschikbaar op: [Toegang tot 22 februari 2020].

Aanvullend lezen

HaystackID en tweede verzoeken: de HSR Act en het Premerger Notification Program

[Webcast] Anatomie van een tweede verzoek: Managing Antitrust Agency Tweede Verzoeken

Bron: Haystackid

Request a Discussion or Demonstration