HaystackID™ Gekozen als winnaar voor rechtszaken en ontdekking in de Legalweek Leaders in Tech Law Awards van 2021

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Bedrijf is ook finalist in de categorie Data Privacy en CyberSecurity voor inaugurele prijzen

WASHINGTON — 14 juli 2021 — HaystackID is geselecteerd als winnaar in de categorie Litigation and Discovery en finalist in de categorie Data Privacy en CyberSecurity in de inaugurele Legalweek Leaders in Tech Law Awards, die toonaangevende innovators op het gebied van interne, advocatenkantoren en leverancierstechnologie heeft geëerd aanbieders.

„We zijn er altijd trots op dat we een pionier zijn in de juridische technologiesector, waaronder we de eerste waren die jaren geleden de externe beoordelingsinfrastructuur aanbiedt”, zei HaystackID CEO Hal Brooks na de aankondiging van de prijzen op 13 juli. „Nu steeds meer bedrijven op de markt zijn gekomen, betekent dit veel dat we nog steeds erkend worden als marktleider op het gebied van innovatie.”

Legalweek noemde HaystackID een winnaar in de categorie Litigation and Discovery voor de 'oplossingen die van begin tot eind betrokken zijn bij geschillenprocessen, inclusief ontdekking'. In de categorie Data Privacy en CyberSecurity was het bedrijf een finalist voor het leveren van „oplossingen die gericht zijn op het beschermen en beveiligen van de gegevens van een onderneming, inclusief producten voor informatiebeheer”.

„Of het nu gaat om het verbeteren van processen of het uitvinden van protocollen om cyberuitdagingen en juridische ontdekkingen op te lossen, HaystackID zet zich in voor constante innovatie als een manier om professionals in juridische technologie van dienst te zijn”, aldus Michael Sarlo, Chief Innovation Officer van HayStackID. „Winnaar zijn in de ene categorie en finalist in een andere is een echt bewijs van onze vooruitstrevende cultuur.”

Over HaystackID™

HaystackID is een gespecialiseerd eDiscovery-servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het veilig vinden, begrijpen en leren van gegevens wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en procedures. HayStackID mobiliseert toonaangevende cyberdetectieservices, bedrijfsbeheerde oplossingen en juridische ontdekkingsaanbiedingen om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HaystackID, die bijna de helft van de Fortune 100 bedient, is een alternatieve leverancier van cyberdiensten en juridische dienstverlening die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van klantenservice met witte handschoenen. Naast het consequent gerangschikt door Chambers, werd het bedrijf onlangs door IDC MarketScape uitgeroepen tot wereldleider op het gebied van eDiscovery-services en een representatieve leverancier in de Gartner Market Guide for E-Discovery Solutions van 2021. Ga naar Haystackid.com voor meer informatie over het pakket services, waaronder programma's en oplossingen voor unieke juridische bedrijfsbehoeften.

###

HaystackID Media Contact:

Leora Goldfarb

lgoldfarb@baretzbrunelle.com

858-603-5123

Rob Robinson

pr@HaystackID.com

512-934-7531

HaystackID op sociale media

+ Twitter (@HaystackID)

+ LinkedIn

BRON: HaystackID

Voorbeelden van HaystackID Innovation in Action

Case StudyA Precision Approach to Second RequestsDownload de casestudy voor een overzicht van HaystackID's Second Request Capacilities.Download Casestudy [PDF]

Fact SheetOverweegt u Cyber Discovery? Download deze factsheet voor meer informatie over Cyber Discovery Solutions van Haystackid.Download factsheet [PDF]

Fact SheetReviewRight Protect™ Download het factsheet voor meer informatie over gevoelige gegevensdetectie, identificatie, beoordeling en meldingsdiensten van HaystackID.Download factsheet [PDF]