HayStackID™ is een representatieve leverancier in de Gartner-marktgids 2021 voor e-Discovery Solutions

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

WASHINGTON — 14 april 2021 — HAYStackID™ kondigt met trots zijn positie aan in de Gartner Market Guide for E-Discovery Solutions, een jaarverslag dat gepubliceerd wordt door toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau Gartner, Inc., geschreven door brancheanalist Michael Hoeck, biedt het rapport leiders van informatietechnologie en informatietechnologie. juridisch adviseur met overwegingen voor de evaluatie en selectie van eDiscovery oplossingen.

Het rapport, dat hier beschikbaar is, geeft een volledig overzicht van eDiscovery en adviseert dat „infrastructuur- en operationele leiders die verantwoordelijk zijn voor juridische en nalevingstechnologieën strategieën moeten ontwikkelen om producten en diensten te selecteren die het best aansluiten bij hun e-discovery-vereisten.”

De HayStackID-aanbiedingen die in het rapport zijn gemarkeerd, zijn onder andere:

Forensisch eerst

Inzicht in vroege gevallen

ReviewRight

„We zijn vereerd om te worden opgenomen als een vertegenwoordiger leverancier van eDiscovery diensten in dit rapport van Gartner, een van de belangrijkste stemmen in de industrie,” Hal Brooks, CEO van HayStackID, zei. „Gezien de nadruk in het rapport op oplossingen voor de industrie, geloven en zijn we blij dat onze reputatie als de vertrouwde eDiscovery partner voor bedrijven en advocatenkantoren die geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen, erkend is.”

Gartner, marktgids voor e-Discovery Solutions, Michael Hoeck, 7 april 2021

Gartner onderschrijft geen leveranciers, producten of diensten die in haar onderzoekspublicaties worden afgebeeld, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of een andere benaming. Gartner-onderzoekspublicaties bestaan uit de adviezen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties af, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Gartner

Gartner, Inc. (NYSE: IT) is's werelds toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau en is lid van de S en P 500. We voorzien bedrijfsleiders van onmisbare inzichten, advies en tools om hun bedrijfskritische prioriteiten vandaag te realiseren en de succesvolle organisaties van morgen op te bouwen. Onze ongeëvenaarde combinatie van deskundig, praktijkgericht en datagedreven onderzoek stuurt klanten naar de juiste beslissingen over de kwesties die het belangrijkst zijn. Wij zijn een betrouwbare adviseur en een objectieve bron voor meer dan 14.000 ondernemingen in meer dan 100 landen — in alle belangrijke functies, in elke branche en elke bedrijfsgrootte. Ga naar www.gartner.com om meer te weten te komen over hoe we besluitvormers helpen de toekomst van het bedrijfsleven aan te wakkeren.

Over HayStackID™

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebureau dat bedrijven en advocatenkantoren helpt om gegevens veilig te vinden, te begrijpen en te leren wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, gegevensintensieve onderzoeken en geschillen. HayStackID mobiliseert toonaangevende computerforensische, eDiscovery en advocaten documentbeoordelingsexperts om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HayStackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve juridische dienstverlener die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van witte handschoen klantenservice. Het bedrijf werd onlangs uitgeroepen tot wereldwijde leider in eDiscovery Services door IDC MarketScape. Ga naar HayStackid.com voor meer informatie over haar pakket services, inclusief programma's en oplossingen voor unieke juridische bedrijfsbehoeften.

###

HayStackID Contact media:

Leora Goldfarb

lgoldfarb@baretzbrunelle.com

858-603-5123

Rob Robinson

pr@HaystackID.com

512-934-7531

HayStackID op Social Media

+ Twitter (@HaystackID)

+ LinkedIn

BRON: HayStackID