HaystackID Juridische AI- en gegevensintelligentie

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

De krachtige combinatie van kunstmatige intelligentie, juridische technologie en menselijke expertise levert uitstekende resultaten en nieuwe oplossingen voor klanten op.

Kunstmatige intelligentie kan enorme inzichten en voordelen genereren, waardoor een breed scala aan toepassingen efficiënter wordt. Maar om het potentieel van AI te maximaliseren, moeten aanbieders een holistische aanpak volgen, waarbij ze net zoveel vertrouwen op de menselijke component als de technologie zelf.

AI is ongetwijfeld alomtegenwoordig in ons dagelijks leven. AI helpt bij het samenstellen van selecties voor ons op Netflix. Het wordt gebruikt voor gezichtsherkenning om klanten te identificeren die een winkel binnenlopen. Steden sleutelen aan het gebruik van AI om het verkeer in beweging te houden door AI-geïnformeerde verkeerslichtpatronen. Het gebied van de radiologie experimenteert met AI-algoritmen voor machine learning om conventionele stralingsbehandelingen te vervangen die door mensen worden aanbevolen. AI wordt gebruikt om computerpokerspellen te winnen en het helpt e-commerceproviders te „raden” wat je nog meer wilt kopen. En met zoekmachines kan AI worden gebruikt om gezondheidsproblemen te diagnosticeren, ondanks privacyproblemen, ruim voordat een patiënt de dokter belt.

Een deel van de behoefte aan AI is te wijten aan de enorme hoeveelheid gegevens die worden gegenereerd. Zoals het oude gezegde in de technologie luidt, is ongeveer 90% van de gegevens in de wereld gemaakt in de afgelopen twee jaar. Visuele inhoud is een grote drijfveer voor het genereren van gegevens, die de afgelopen jaren in schriftelijke communicatie van alle vormen verschijnt. Wie van ons heeft niet een bibliotheek met teksten en andere korte communicaties die bezaaid zijn met allerlei soorten emoji's en GIF's?

In het juridische landschap hebben AI-technologieën bewezen sneller kennis te leveren dan andere tools, omdat datavolumes zowel qua complexiteit als volume blijven toenemen. In een omgeving waar nauwkeurige en snelle levering van informatie bedrijfskritisch is, zien we AI als een cruciale stap. Gecombineerd met traditionele methodiek om de prestaties te stimuleren, helpt AI bij cyberontdekking met betrekking tot ransomware-aanvallen en datalekken en bij juridische ontdekking, die beide de noodzaak inhouden om door troves metadata die zich op het internet bevinden te doorkammen.

Maar terwijl AI-algoritmen leren, moeten eDiscovery-providers voortdurend de leveringsmodellen verbeteren en klantoplossingen aanpassen. Dit is waar de menselijke component van vitaal belang blijft. Hoewel technologie in de juridische sector heeft geleid tot revolutionaire veranderingen en verbeteringen in de ontdekking en onderzoeken van geschillen, zijn de efficiëntie van de workflow diep verweven en verweven met menselijke besluitvorming.

Voor grote juridische zaken moeten klanten kunnen vertrouwen op een team van experts over de hele wereld. Directeuren van Advocaten en projectmanagers moeten diepgaande expertise op het gebied van zoekopdrachten en onderwerpen bieden, zodat bedrijven hun case-verhaal sneller en efficiënter kunnen vinden en opbouwen dan ooit tevoren.

In deze snel evoluerende wereld van AI op het gebied van juridische en cyberontdekking is het essentieel dat een bedrijf de juiste provider kiest. Dingen veranderen snel, dus we raden aan om naar deze attributen te zoeken bij een leverancier:

Flexibiliteit: Teams moeten multidisciplinair zijn, met een grote verscheidenheid aan ervaring en het vermogen om creativiteit te optimaliseren. Ze moeten design-thinking gebruiken en best practice zessigma-methodieken gebruiken om unieke uitdagingen op te lossen.

Expertise: Teams moeten actieve deelnemers hebben aan trainingssystemen voor machine learning, die de sleutel zijn tot kwaliteitsresultaten. Dit personeel moet een intiem begrip opbouwen van de workflow van klanten, afwijkingen van gegevens, operationele eigenaardigheden en uitdagingen op het gebied van privacy en risico's.

Technologie: Providers moeten AI-oplossingen in meerdere domeinen gebruiken, waardoor zoekopdrachten waardevoller en intuïtiever worden. Ze moeten gemakkelijker toegang bieden tot uitgebreide content via softwareoplossingen en services.

Bij HaystackID hebben we AI-technologieën ontwikkeld die zoekopdrachten en geautomatiseerde processen stroomlijnen, waardoor we informatie kunnen vinden die traditioneel onderzoek mogelijk mist, waardoor onze klanten datagedreven inzichten krijgen. Onze toepassing van AI is verweven door veel van onze processen en oplossingen. Enkele voorbeelden zijn:

eDiscovery

Juridische analyse hertoepassing van juridische beslissingen (DecisionCenter®)

PII detectie, identificatie, prioritering, effectbeoordeling en herstel of anonimisering

Predictive Technology and Review 3.0 TAR as a service

Expertise automatisering

Antwoord van AI voor cyberinbreuken, object-ID, entiteits-ID, rapportage en beoordeling

HaystackId-materie Intelligentie

HaystackID Comply (nieuw in 2022)

Managed tech en aangepaste applicaties zoals gevraagd voor zakelijke klanten

Dashboard as a service, inclusief zoek-AI vanuit Azure

Bij HaystackID begrijpen we dat het beheren en uitbreiden van AI-mogelijkheden neerkomt op effectiviteit bij het beheren van legale leveringsteams om de eindresultaten als bedrijfsproces te optimaliseren. Tegenwoordig vertrouwen we op juridische experts, technische data science-teams en vakdeskundigen die intelligentie- en AI-toepassingen in ons aanbod verbeteren. De technische experts van HaystackID bieden de kennis van AI en machine learning, waardoor we de juiste oplossing kunnen ontwerpen die past bij uw datalandschapsprobleem. Kortom, AI werkt alleen als je de juiste mensen hebt op het snijpunt van informatietechnologie en rechtszaken.

Meer informatie. Vandaag.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze nieuwe AI-mogelijkheden en hoe we u kunnen helpen bij het beoordelen, implementeren en ondersteunen van uw gegevensdetectie en juridische detectieactiviteiten.

Over HaystackID™

HaystackID is een gespecialiseerd eDiscovery-servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het veilig vinden, begrijpen en leren van gegevens wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en procedures. HayStackID mobiliseert toonaangevende cyberdetectieservices, bedrijfsbeheerde oplossingen en juridische ontdekkingsaanbiedingen om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HaystackID, die bijna de helft van de Fortune 100 bedient, is een alternatieve leverancier van cyberdiensten en juridische dienstverlening die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van klantenservice met witte handschoenen. Naast het consequent gerangschikt door Chambers, werd het bedrijf onlangs door IDC MarketScape uitgeroepen tot wereldleider op het gebied van eDiscovery-services en een representatieve leverancier in de Gartner Market Guide for E-Discovery Solutions van 2021. Ga naar Haystackid.com voor meer informatie over het pakket services, waaronder programma's en oplossingen voor unieke juridische bedrijfsbehoeften.

Fact SheetHayStackID Legal AI en Data IntelligenceDownload deze factsheet voor meer informatie over juridische AI- en data-intelligentie mogelijkheden van HaystackID.Download factsheet [PDF]