HayStackID® lanceert nieuw wereldwijd adviesaanbod

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
es flag
uk flag

WASHINGTON - 2 augustus 2022 - HaystackID, een gespecialiseerd eDiscovery-servicebedrijf dat advocatenkantoren en juridische afdelingen van bedrijven ondersteunt, kondigde vandaag de formele lancering aan van zijn Global Advisory-praktijk. De wereldwijde groep consolideert de adviestak van het bedrijf, biedt uitgebreider beheer voor zijn klanten en maakt expertise mogelijk met cross-functionele gebiedsondersteuning.

HayStackID bedient klanten nu via zijn HaystackID Discovery Intelligence, HayStackID Core™ en HayStackID Global Advisory-aanbiedingen, waardoor de beste afstemming van aanpak, technologie en advies wordt gegarandeerd ter ondersteuning van transacties, implementaties, onderzoeken en geschillen.

„De combinatie van deze drie praktijkgebieden positioneert HayStackID strategisch als leider in zijn uniforme aanpak, waarbij onze experts samen met onze technologiediensten worden benadrukt, op een manier die ons bedrijf onderscheidt van adviesbureaus en providers wereldwijd”, aldus Hal Brooks, CEO van HaystackID.

HayStackID Global Advisory bestaat uit gespecialiseerde experts en teams uit de branche die zijn georganiseerd in praktijken die zijn geoptimaliseerd om organisaties te helpen bij het plannen, beoordelen, rapporteren en beheren van complexe en kritieke taken, projecten en programma's.

Het nieuwe aanbod omvat vier speciale praktijken:

Global Cyber Discovery and Incident Response Services - Dit aandachtsgebied biedt organisaties end-to-end reactieve mogelijkheden om gevoelige gegevens (PII/PHI) snel te identificeren tijdens een beveiligingsincident, zodat organisaties de regelgevingsrisico's die voortvloeien uit het compromitteren van persoonlijke gegevens kunnen begrijpen en erop kunnen reageren. Het geavanceerde proces wordt aangestuurd door een speciale divisie van cyber-, forensische, datawetenschap- en juridische experts die samenwerken om succesvolle resultaten te creëren voor bedrijven, inbreukcoaches en cyberverzekeringsmaatschappijen.

Privacy en compliance - Deze groep hanteert een pragmatische, risicogebaseerde aanpak om klanten te helpen de privacyrechten van individuen te behouden, de gegevensintegriteit te behouden en te voldoen aan de zich ontwikkelende privacyregelgeving, terwijl informatie toch efficiënt kan stromen, zodat zaken kunnen worden gedaan. De experts van HayStackID hebben jarenlange ervaring met het adviseren over gegevensrisico's, gegevensbeveiliging, gegevensoverdrachten en naleving van gegevens.

Global Information Governance Advisory Services - Dit gebied stelt organisaties in staat om voorbereid te zijn op geschillen, regelgevende verzoeken en onderzoeken door middel van een uitgebreide bedrijfsgegevensstrategie. Het biedt advies, kaders, sjablonen en tools om de strategieën voor bedrijfsgegevensbeheer en -bescherming van een organisatie te transformeren en te verbeteren, waarbij wordt voldaan aan wettelijke, privacy-, compliance-, beveiligings-, recordbeheer- en risicoverplichtingen. Het team bestaat uit experts op het gebied van gegevensbeheer en governance, elk met gemiddeld meer dan 20 jaar praktijkervaring.

Enterprise Managed Solutions - Deze groep biedt flexibele en kosteneffectieve detectiebeheerprogramma's, van volledig beheerde, kant-en-klare abonnementen tot op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op unieke juridische bedrijfsbehoeften. Het is ontworpen om het probleem van de onvoorspelbare kosten van ontdekking op te lossen en operationele uitmuntendheid in het juridische proces te creëren.

„Door deze specifieke praktijken onder één paraplu aan te bieden, kunnen we onze klanten een holistische ervaring bieden die oplossingen biedt voor elk aspect van hun complexe behoeften. Een open en voortdurende dialoog helpt innovatie te stimuleren. Onze experts faciliteren deze innovatie en snelle inzet van oplossingen voor uitgebreide en unieke behoeften”, aldus Andrea Wallack, president van HaystackID.

De vier voorzitters van HaystackID's Global Advisory-praktijk beschreven waar elk gebied zich op richt:

Michael Sarlo, Cyber Discovery and Incident Response: „We helpen organisaties om cyberdreigingen te verhelpen en gevoelige gegevens te identificeren tijdens een beveiligingsincident, zodat ze regelgevingsrisico's die voortvloeien uit het compromitteren van persoonlijke, klant- en bedrijfsgegevens kunnen begrijpen en erop kunnen reageren.”

Christopher Wall, Privacy and Compliance: „We adviseren onze klanten op het gebied van gegevensrisico, gegevensbeveiliging, gegevensoverdrachten en naleving van gegevens om hen te helpen de privacyrechten van individuen te behouden en de gegevensintegriteit te behouden, terwijl tegelijkertijd de negatieve effecten op de bedrijfsvoering worden geminimaliseerd en de waarde die gegevens bieden.”

Matthew Miller, Information Governance (Enterprise Risk Management): „We stellen organisaties in staat om voorbereid te zijn op rechtszaken, regelgevingsverzoeken en onderzoeken met een uitgebreide strategie voor gegevensbeheer en -bescherming van ondernemingen die voldoet aan hun juridische, privacy-, compliance-, beveiligings- en gegevensbeheer en risicoverplichtingen.”

Adam Rubinger, Enterprise Managed Solutions: „We helpen klanten bij het beperken van juridische kosten, systemische beveiligingsrisico's en meer controle met betrekking tot elektronische detectie en compliance door herhaalbare processen te creëren en het probleem van de onvoorspelbare kosten van ontdekking via beheerde serviceprogramma's op te lossen.”

Naast de vier praktijken zullen er ook zes primaire gebieden van cross-functionele ondersteuning zijn, waaronder:

Kunstmatige intelligentie en datawetenschap, geleid door John Brewer

Cyberonderzoeken en oplossingen voor aangepaste gegevens, geleid door Anya Korolyov

Digitaal forensisch onderzoek en getuigenverklaringen van deskundigen, geleid door John Wilson

Enterprise Systems and Technology, geleid door Michael Amaral

Rapportage, visualisatie en maatwerk, geleid door Paul Rome

ReviewRight® Services: Technologie en beveiliging, geleid door Seth Schectman

Voor meer informatie over HayStackID Global Advisory, dat nu beschikbaar is, bezoek hier.

Over HayStackID®

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery-servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het veilig vinden, begrijpen en leren van gegevens wanneer ze worden geconfronteerd met complexe, gegevensintensieve onderzoeken en geschillen. HayStackID mobiliseert toonaangevende cyberontdekkingsdiensten, bedrijfsoplossingen en juridische ontdekkingsaanbiedingen om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HaystackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve cyber- en juridische dienstverlener die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van klantenservice met witte handschoenen. Naast consequent gerangschikt door Chambers USA, werd het bedrijf onlangs uitgeroepen tot wereldleider in eDiscovery Services door IDC MarketScape, een representatieve leverancier in de Gartner Market Guide for E-Discovery Solutions, en een Legal Technology Trailblazer door The National Law Journal. Verder heeft HayStackID een SOC 2 Type II-attest behaald op de vijf gebieden van vertrouwensdiensten: beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy. Ga voor meer informatie over het dienstenpakket, inclusief programma's en oplossingen voor unieke behoeften van juridische ondernemingen, naar Haystackid.com.

###

HayStackID Mediacontacten:

Jaime Wittner

jwittner@baretzbrunelle.com

973-407-9196

Rob Robinson

pr@HaystackID.com

512-934-7531

HayStackID op sociale media

+ Twitter (@HaystackID)

+ LinkedIn

BRON: HaystackID