HaystackID gemarkeerd in Legaltech® Nieuws tijdens Legalweek 2020

HaystackID gemarkeerd in Legaltech® Nieuws tijdens Legalweek 2020 850 400 Marketing Team
en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Uittreksels uit twee Legaltech News artikelen met aandacht voor HaystackID en gepubliceerd in combinatie met het jaarlijkse Legalweek evenement in New York City tijdens de eerste week van februari 2020.

1. HaystackID kondigt nieuwe financieringspartner aan, Quad-C Management

Uittreksel uit artikel door Zach Warren, hoofdredacteur, Legaltech News

De herkapitalisatieovereenkomst, waarvoor het bedrag niet werd bekendgemaakt, brengt een private equity onderneming die een vroege investeerder in DTI was, terug naar de e-discovery markt.

HayStackID heeft de afgelopen jaren zowel organische als anorganische groei gezien, omdat het bedrijven zoals eTera Consulting, Inspired Review en Envision Discovery heeft overgenomen. Nu het bedrijf de volgende stap vooruit wil zetten in zijn evolutie, heeft het een nieuwe financieringspartner opgeleverd.

Het e-discovery bedrijf kondigde vandaag aan dat het een strategische herkapitalisatie heeft voltooid met private equity firma Quad-C Management. Financiële details van de deal werden niet aangekondigd. Door deze herkapitalisatie, HaystackID brengt meer financiering in dan wat het bracht met een soortgelijke deal met Knox Capital en anderen in 2017.

De onderneming verwacht geen grote veranderingen na de herkapitalisatie, noch voor haar werknemers, noch voor klanten. Wat ze wel verwachten is verdere groei, vooral aan de linkerkant van de EDRM met cybersecurity en informatie-governance. Brooks wees ook op de groei van de internationale basis van het bedrijf als een doel, omdat „als je naar de corporate kant van het bedrijf gaat en directe relaties met deze bedrijven, velen van hen zijn multinationaal in omvang en schaal.”

Lees het volledige artikel over Legaltech News

2. Tech Aankondigingen die we kijken op Legalweek 2020

Uittreksel uit een artikel van Zach Warren, hoofdredacteur, Legaltech News

Een overzicht van een paar van de grotere juridische technologie-aankondigingen die al openbaar zijn voordat de tentoonstellingszaal morgen opent.

HaystackID: HaystackID heeft de introductie aangekondigd van zijn Cybersecurity Consulting Practice onder leiding van data security en digital forensics expert John Wilson, direct beschikbaar voor betrokkenheid. De cyberbeveiligingsdiensten zijn gericht op drie essentiële functionele gebieden: cyberrisico (kwetsbaarheden, blootstelling en testen); informatiebeheer (compliance, privacy en bescherming); en beheerde beveiliging (intelligentie, migratie en remote). Dit volgt op de herkapitalisatie van het bedrijf, eerder vandaag aangekondigd.

Lees het volledige artikel over Legaltech News

Request a Discussion or Demonstration