Haystackid breidt eDiscovery ondersteuning uit met de introductie van Cybersecurity Consulting Praktijk

Haystackid breidt eDiscovery ondersteuning uit met de introductie van Cybersecurity Consulting Praktijk 850 400 Marketing Team
en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Expert voor cyberbeveiliging en digitaal forensisch onderzoek John Wilson om nieuwe adviesmogelijkheden aan te wijzen als Cybersecurity Consulting Practice Manager

WASHINGTON, D.C. — 30 januari 2020 — HayStackID, een gespecialiseerd eDiscovery dienstverlener die bedrijven en advocatenkantoren helpt om gegevens te vinden, te luisteren en te leren wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen, kondigde vandaag de introductie aan van zijn Cybersecurity Consulting Practice onder de leiderschap van gegevensbeveiliging en digitale forensisch expert John Wilson. De Cybersecurity Consulting Practice biedt een goed opgeleid team van experts op het gebied van gegevensbeveiliging en digitale forensische beveiliging om te helpen bij het beoordelen, implementeren en beheren van cyberrisico's, informatiebeheer en beheerde beveiligingsinitiatieven.

Cyberbeveiliging en de praktijk om gegevensintegriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid te waarborgen, bestrijkt het spectrum van de levenscyclus van informatie vanaf het maken van gegevens aan het begin van de levenscyclus van gegevens tot de verdedigbare dispositie van gegevens aan het einde van de juridische ontdekkingscyclus. Om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van juridische, informatietechnologie- en beveiligingsprofessionals die actief zijn in het eDiscovery ecosysteem, heeft HaystackID een speciale consultingpraktijk en een eerste reeks services ontwikkeld die zijn ontworpen om cyberbeveiligingsproblemen aan te pakken die uniek zijn voor audit, onderzoek en procesvoering. inspanningen. Deze cyberbeveiligingsdiensten zijn gericht op drie functionele kerngebieden en helpen klanten drie kerntaken te vervullen.

Functionele gebieden voor cyberbeveiliging

+ Cyber Risico (kwetsbaarheden, blootstelling en testen)

+ Information Governance (compliance, privacy en bescherming)

+ Beheerde beveiliging (intelligentie, migratie en externe)

Kern Cybersecurity taken

+ Beoordeling (Audit, Evalueren en Aanbevelen)

+ Implementatie (scope, test en implementatie)

+ Beheer (Ondersteuning, Rapport en Remediate)

„De introductie van onze Cybersecurity Consulting Practice biedt organisaties een vertrouwde partner en actieve deelnemer aan de evaluatie, implementatie en het beheer van belangrijke ontdekkinggerichte digitale beveiliging, een natuurlijke uitbreiding van onze expertise en infrastructuur. eisen, variërend van Business Email Compromise (BEC) bescherming tot persoonlijk identificeerbare informatie (PII) audits en beoordelingen,” gedeeld John Wilson, CISO en President of Forensics voor HaystackID. „Cybersecurity is een fundamenteel onderdeel van al onze proactieve en reactieve ontdekkingsondersteuningsinspanningen, en we zijn verheugd om ons aanbod uit te breiden met nu specifiek cyberrisico, informatiebeheer en managed security aanbod.”

„Met meer dan $26 miljard aan blootgestelde dollarverliezen als gevolg van BEC alleen tussen juli 2016 en juli 2019 volgens het FBI Internet Crime Complage Center, heeft het digitale beveiligingsprofiel van een organisatie nu een directe en kwantificeerbare impact op het zakelijke succes of falen van welke vorm van onderneming dan ook,” aldus Hal Brooks, CEO van Haystackid. „Met onze kennis en ervaring die het eDiscovery ecosysteem ondersteunt, zijn we blij dat we die expertise kunnen vertalen in gerichte diensten voor bedrijven, advocatenkantoren en dienstverleners die de beveiliging van digitale gegevens willen aanpakken na de levenscyclus van geschillen en over de hele informatie levenscyclus. Onze nieuwe Cybersecurity Consulting Practice formaliseert onze mogelijkheden op dit gebied en maakt onze diensten nu alleen toegankelijk voor huidige klanten voor iedereen.”

Daarnaast is de Cybersecurity Consulting Practice, met het volledige eDiscovery portfolio van Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight aanbod beschikbaar van HaystackID, volledig in staat om beoordelingen en advies te vertalen in implementatie en beheer voor organisaties die anticiperen op of die zich bezighouden met audits, onderzoeken of geschillen.

Meer weten. - Vandaag.

Neem vandaag nog contact op met HaystackID om meer te weten te komen over onze nieuwe Digital Security Consulting Practice en hoe het u kan helpen bij het beoordelen, implementeren en beheren van een digitaal beveiligingsprofiel om uw data discovery en juridische ontdekking effectief en efficiënt te ondersteunen.

Over HaystackID

HaystackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt om gegevens te vinden, te luisteren en te leren wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight services, met een verdiende reputatie voor het mobiliseren van toonaangevende computerforensische experts, eDiscovery en procureurdocumenten, versnellen en leveren kwaliteitsresultaten tegen een eerlijke en voorspelbare prijs.

HayStackID bedient meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren uit Noord-Amerikaanse en Europese vestigingen. Onze combinatie van expertise en technische uitmuntendheid, in combinatie met een cultuur van witte handschoen klantenservice, maakt ons de alternatieve juridische dienstverlener die groot genoeg is om materie te geven, maar klein genoeg om zorg te dragen. Meer informatie op Haystackid.com.

Haystackid Media Contact

Rob Robinson

Haystackid

pr@HaystackID.com

512-934-7531

HaystackID op sociale media

+ Twitter (@HaystackID)

+ LinkedIn

BRON: Haystackid

Request a Discussion or Demonstration