HaystackID® breidt zijn team voor grensoverschrijdende privacy en cyberinbreuken uit met wereldwijde privacyveteraan

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
es flag
uk flag

Chris Wall sluit zich aan bij HaystackID als Special Counsel for Global Privacy and Forensics and Data Protection Officer

WASHINGTON - 8 maart 2022 - HaystackID, een gespecialiseerd eDiscovery-dienstverlener dat advocatenkantoren en juridische afdelingen van bedrijven ondersteunt, kondigt de toevoeging aan van Christopher Wall die zich bij het bedrijf voegt als Special Counsel for Global Privacy and Forensics in het Client Services-team. Wall, die ook zal dienen als interne functionaris voor gegevensbescherming van het bedrijf, leidde onlangs grensoverschrijdende cyberbeveiliging, forensisch onderzoek, gestructureerde gegevens en traditionele ontdekkingsonderzoeken bij Ernst and Young.

„Chris heeft blijk gegeven van toewijding om de doelstellingen van klanten te begrijpen, innovatieve oplossingen te creëren en uiteindelijk het risico van klanten en juridische uitgaven te verminderen”, aldus HaystackID-president Andrea Wallack. „Zijn expertise op het gebied van gegevensprivacy en grensoverschrijdende gegevensoverdrachtkwesties die voortvloeien uit geschillen en onderzoeken zal van aanzienlijke waarde zijn voor ons bedrijf en onze klanten.”

Hal Brooks, CEO van HaystackID, voegt eraan toe: „Met meer dan twee decennia ervaring zal Chris een uitstekende bron zijn voor onze klanten terwijl ze navigeren door het complexe landschap van ontdekking en respons van datalekken.”

Na het starten van zijn juridische carrière als advocaat in de antitrustpraktijken bij Skadden en McDermott, bracht Wall meer dan een decennium door bij Kroll in de afdeling Legal Technologies en bij Navigant Consulting in zijn Litigation Technology praktijk. Met meer dan 20 jaar ervaring in het adviseren, adviseren en opleiden van klanten op alle niveaus over interne en regelgevende onderzoeken en juridische en reputatierisico's, helpt Wall HaystackID-klanten bij het navigeren door het grensoverschrijdende landschap van privacy en gegevensbescherming en hen adviseren over technische privacy en problemen met gegevensbescherming die verband houden met cyberonderzoeken, data-analyse en ontdekking.

„Ik heb het grootste deel van mijn carrière besteed aan het helpen van interne en externe adviseurs bij het navigeren door de steeds evoluerende juridische technologieruimte, inclusief efficiënte praktijken rond grensoverschrijdende ontdekking en gegevensbescherming, en ben ik verheugd om dit werk bij HaystackID voort te zetten”, zei Wall.

Met aanzienlijke ervaring in de branches financiële diensten, farmaceutische, consumptiegoederen, agriscience en juridische diensten, biedt Wall hands-on leiderschap met grensoverschrijdende onderzoeken, antitrust (fusiebeoordeling, procesvoering en compliance), beheerde services, SaaS-gebaseerde oplossingen, evenals traditionele diensten zoals gegevensbescherming/privacy, forensisch onderzoek, eDiscovery, gegevenshygiëne, informatiebeheer/governance en gestructureerde data-analyse.

Wall behaalde een LLM in internationaal en Europees Gemeenschapsrecht aan de Durham University (VK) en zowel een J.D. als een bachelordiploma in het Engels aan de Brigham Young University.

Over HaystackID®

HaystackID is een gespecialiseerd eDiscovery-servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het veilig vinden, begrijpen en leren van gegevens wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. HaystackID mobiliseert toonaangevende cyberontdekkingsdiensten, bedrijfsoplossingen en juridische ontdekkingsaanbiedingen om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HaystackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve aanbieder van cyber- en juridische diensten die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van witte handschoen klantenservice. Naast consequent gerangschikt door Chambers USA, werd het bedrijf onlangs uitgeroepen tot wereldleider in eDiscovery Services door IDC MarketScape en een representatieve leverancier in de Gartner Market Guide for E-Discovery Solutions 2021. Verder heeft HaystackID SOC 2 Type II-attest behaald op de vijf vertrouwensdienstengebieden van beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy. Ga naar HaystackID.com voor meer informatie over het dienstenpakket, waaronder programma's en oplossingen voor unieke juridische bedrijfsbehoeften.

###

HaystackID Media Contact:

Leora Goldfarb

lgoldfarb@baretzbrunelle.com

858-603-5123

Rob Robinson

pr@HaystackID.com

512-934-7531

HaystackID op sociale media

+ Twitter (@HaystackID)

+ LinkedIn

BRON: HaystackID