HayStackID verbetert de expertise van Enterprise eDiscovery met toevoeging van proces- en onderzoeksexpert Roy Nelson

HayStackID verbetert de expertise van Enterprise eDiscovery met toevoeging van proces- en onderzoeksexpert Roy Nelson 850 400 Marketing Team
en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Internationaal erkende Complex Discovery Expert als Vice President of Business Development voor toonaangevende eDiscovery Services Firm

WASHINGTON, 8 juli 2020 — HayStackID, een gespecialiseerd eDiscovery servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het vinden, beluisteren en leren van gegevens wanneer ze worden geconfronteerd met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen, kondigde vandaag de uitbreiding aan van haar internationale expertise op het gebied van eDiscovery met de toevoeging en benoeming van Roy Nelson als Vice President van Business Development. In deze rol zal Nelson verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en ondersteunen van HayStackId's internationale groei in de levering van computer forensics, early case insights en juridische document review consulting en diensten. De benoeming komt ook overeen met de uitgebreide aanwezigheid van het bedrijf in de grote stedelijke gebieden van Los Angeles en New York City.

Met een achtergrond die meer dan 25 jaar ervaring in de juridische sector omvat, heeft Roy Nelson gediend in toonaangevende ondersteuningsrollen voor geschillen, variërend van interne ondersteuning van een toonaangevend advocatenkantoor in New York in de jaren negentig tot senior Vice President of Sales voor beursgenoteerde wereldwijde technologie- en dienstenbedrijf in zijn meest recente rol van de industrie. In zijn business development rol zal Nelson zich richten op het uitbreiden van het ondernemingsgebruik van HayStackID eDiscovery services met Forensics First Remote Collection Services en ReviewRight Secure Remote Review Services.

„Van collecties op afstand tot het beveiligen van beoordelingen op afstand, HayStackID is een erkende pionier en leider op het gebied van externe eDiscovery support,” deelde Roy Nelson, Vice President of Business Development voor HayStackID. „Deze externe capaciteit, vergroot in belang gezien recente pandemie beperkingen, gekoppeld aan bewezen expertise op gebieden variërend van antitrustonderzoeken tot complexe bescherming van intellectuele eigendom, biedt mij de onmiddellijke mogelijkheid om juridische ontdekkingsprofessionals te helpen bij het voortzetten van het onderzoek en procesresultaten die ze wensen met de kosten en snelheid die ze nodig hebben van een provider die ze kunnen vertrouwen. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met eDiscovery leiders in de industrie in mijn nieuwe rol en ben dankbaar voor de kans om deel uit te maken van het team bij HayStackID.”

„In een beroep waar prestaties en resultaten cruciaal zijn, is Roy Nelson een van de meest vertrouwde en succesvolle eDiscovery business executives in onze branche,” deelde Hal Brooks, CEO van HayStackID. „Zijn benijdenswaardige track record van direct en positief beïnvloedende bedrijven, bedrijven en individuen in het bereiken van tijd- en veiligheidsgevoelige zaken en zaken maakt hem perfect geschikt om HayStackID te helpen tijdens onze huidige fase van versnelde internationale groei. We zijn verheugd hem in ons team te hebben en kijken ernaar uit om hem te ondersteunen in zijn voortdurende succes in het helpen van professionals uit de industrie.”

Nelson werkt rechtstreeks vanuit zowel HayStackId's New York en Los Angeles locaties, en is direct beschikbaar voor discussies, demonstraties en engagements ter ondersteuning van juridische, zakelijke en informatietechnologie professionals in het eDiscovery ecosysteem.

Meer informatie. Vandaag.

Neem vandaag nog contact op met HayStackID voor meer informatie over hoe onze hoog gewaardeerde eDiscovery consulting en services uw vermogen kunnen verbeteren om efficiënt en economisch gunstige onderzoeks- en procesresultaten te behalen.

Over HayStackID

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het vinden, beluisteren en leren van gegevens wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight services hebben een verdiende reputatie voor het mobiliseren van toonaangevende experts op het gebied van computerforensisch onderzoek, eDiscovery en advocaten en leveren kwaliteitsresultaten tegen een eerlijke en voorspelbare prijs.

HayStackID bedient meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren uit Noord-Amerikaanse en Europese locaties. Onze combinatie van expertise en technische uitmuntendheid, in combinatie met een cultuur van witte handschoenenklantenservice, maakt ons de alternatieve juridische dienstverlener die groot genoeg is om er toe te doen, maar klein genoeg om de zorg te dragen.

Meer informatie vandaag op Haystackid.com.

HayStackID contactpersoon

Rob Robinson

HayStackid

pr@HaystackID.com

512-934-7531

HayStackID op Social Media

+ Twitter (@HaystackID)

+ LinkedIn

Request a Discussion or Demonstration