HaystackID benadrukt Remote Review Services voor eDiscovery Business Continuity in Coronavirus-uitgedaagd tijden

HaystackID benadrukt Remote Review Services voor eDiscovery Business Continuity in Coronavirus-uitgedaagd tijden 850 400 Marketing Team
en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Het virtuele aanbod van eDiscovery Provider verhoogt de effectiviteit van juridische documenten en vermindert potentiële gezondheids- en welzijnsrisico's geassocieerd met reizen en grote groepen congregatie

WASHINGTON, D.C. — De ongelukkige uitbraak van de coronavirus ziekte 2019 (COVID-19) heeft invloed op individuen en bedrijven wereldwijd als toonaangevende gezondheids- en welzijnsautoriteiten en organisaties waarschuwen voor onnodige reizen en adviseren het vermijden van grote groepsinstellingen. Tijdens deze coronavirus-uitgedaagd tijden herinnert eDiscovery provider HaystackID de juridische gemeenschap aan ons ReviewRight Review-aanbod op afstand als het veilige, effectieve en onmiddellijk beschikbare alternatief voor traditionele beoordeling ter plaatse. Als de initiator van geïntegreerde remote document review en de meest ervaren in de industrie in het leveren van veilige remote document review services, HaystackID en zijn ReviewRight services blijven onmiddellijk beschikbaar om nieuwe en lopende document review projecten in elke taal te ondersteunen.

„HayStackID begrijpt de negatieve invloed die het coronavirus kan hebben op het persoonlijke en professionele leven van iedereen in de juridische gemeenschap, en we zijn toegewijd om veilige bedrijfscontinuïteit mogelijk te maken en te ondersteunen, niet alleen binnen ons bedrijf, maar binnen het gehele eDiscovery ecosysteem van advocatenkantoren, corporaties, providers, en contractadvocaat reviewers,” gedeelde Hal Brooks, CEO van HaystackID. „Ons ReviewRight aanbod omvat oplossingen voor het beoordelen van documenten op afstand die organisaties en individuen in de juridische gemeenschap kunnen helpen in deze moeilijke tijd. Nadat we tot nu toe meer dan 425 projecten op afstand hebben geleverd, zouden we nalatig zijn als we dit veilige en bewezen alternatief voor traditionele onsite documentbeoordeling niet zouden delen, aangezien bijna alle organisaties hun bedrijfscontinuïteitsplannen momenteel evalueren.”

Haystackid's ReviewRight portfolio van review diensten omvat zes belangrijke aanbiedingen.

+ ReviewRight Virtual: een veilige externe infrastructuur voor controleopdrachten.

+ ReviewRight Match: Een beoordelaar marketplace matching kwalificaties en prestatiespecifieke review specificaties.

+ ReviewRight Translate: Een uitbreiding van de beoordelaar marktplaats gericht op anderstalige reviewers en beoordelingsspecificaties.

+ ReviewRight Manage: een complete managed review service met uitgebreide statistieken rapportage en deskundige consulting teams.

+ ReviewRight Host: Een krachtig gehost review platform.

+ ReviewRight Automate: een bewezen technologie-ondersteunde review mogelijkheid ondersteund door toonaangevende voorspellende coderingstechnologieën en protocollen.

Binnen dit aanbod portfolio wordt de kern van HaystackId's remote review mogelijkheid ingeschakeld door ReviewRight Match en ReviewRight Virtual. Bij gebruik in combinatie maken deze twee aanbiedingen de onmiddellijke mobilisatie mogelijk van de best gekwalificeerde en beschikbare reviewers, ongeacht de taal of locatie, en bieden ze een veilige externe reviewinfrastructuur voor het leveren van virtuele beoordelingsteams. Ook is aangetoond dat deze gecombineerde capaciteit de kwaliteit en snelheid van beoordelingen verhoogt (1), aangezien de pool van beschikbare beoordelaars met de vereiste kwalificaties niet wordt beperkt door geografische nabijheid van beoordelingscentra, en de snelheid van betrokkenheid niet wordt beperkt door operaties met vaste installaties. HayStackID heeft tot nu toe meer dan 425 remote review projecten uitgevoerd met de projecten die het spectrum van verticale industriemarkten bestrijken en veel van's werelds beste bedrijven en toonaangevende advocatenkantoren ondersteunen in zaken die tot honderden reviewers vereisen.

„Als marktleider in remote legal document review, biedt HaystackID onze klanten direct toegang tot meer dan 16.000 (2) gecertificeerde review advocaten die beschikbaar zijn voor selectie en integratie in onze remote managed review teams via ons ReviewRight Virtual aanbod,” benadrukt Seth Schechtman, Senior Managing Director Review Services voor HaystackID. „We hebben ook meer dan 3.200 (3) reviewers met ervaring met het uitvoeren van beoordelingen met onze ReviewRight Virtual Infrastructure. Onze potentiële pool van virtuele reviewers, de gestroomlijnde manier waarop we reviewers kunnen inschrijven voor externe beoordeling, en onze gevestigde basis van huidige reviewers met ReviewRight Virtual ervaring, stellen ons in staat om degenen in het eDiscovery ecosysteem te helpen de continuïteit van de beoordeling te behouden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit of verhoging van de kosten van de beoordeling. Deze ongeëvenaarde capaciteit in de industrie is vooral schrijnend vandaag, omdat het zorgt voor ononderbroken, veilig en veilig werk in deze onzekere tijden.”

Meer weten. - Vandaag.

Neem vandaag nog contact op met HaystackID voor meer informatie over onze ReviewRight services en hoe ze u kunnen helpen bij het initiëren, uitvoeren en beheren van veilige externe beoordelingen en het handhaven van bedrijfscontinuïteit.

Daarnaast, juridisch document beoordeling advocaten geïnteresseerd in veilige, veilige, externe project kansen, bezoek ReviewRight.com, om te registreren en beginnen kwalificatie voor overweging als een lid van het HaystackID reviewer ecosysteem.

Over HaystackID

HaystackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt om gegevens te vinden, te luisteren en te leren wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight services, met een verdiende reputatie voor het mobiliseren van toonaangevende computerforensische experts, eDiscovery en procureurdocumenten, versnellen en leveren kwaliteitsresultaten tegen een eerlijke en voorspelbare prijs.

HayStackID bedient meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren uit Noord-Amerikaanse en Europese vestigingen. Onze combinatie van expertise en technische uitmuntendheid, in combinatie met een cultuur van witte handschoen klantenservice, maakt ons de alternatieve juridische dienstverlener die groot genoeg is om materie te geven, maar klein genoeg om zorg te dragen. Meer informatie op Haystackid.com.

Voetnoten

(1) Schechtman, Seth. „De juiste manier om op afstand te beoordelen.” Haystackid, 2019,

(2) Haystackid. HayStackid Recruiting Metrics - Regelmatige rapportage. HayStackID, 2020, blz. Recruting Performance Metrics Tabel. Geraadpleegd 28 feb 2020.

(3) Ibid.

Haystackid Media Contact

Rob Robinson

Haystackid

pr@HaystackID.com

512-934-7531

HaystackID op sociale media

+ Twitter (@HaystackID)

+ LinkedIn

BRON: Haystackid

###

Request a Discussion or Demonstration