HaystackID™ verdient SOC 2 Type II-attest in alle vijf Trust Servicegebieden voor Discovery Management System

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Achievement toont de betrokkenheid van het bedrijf op het gebied van beveiliging, beschikbaarheid, verwerking, integriteit, vertrouwelijkheid en privacy

WASHINGTON - 22 september 2021 - HaystackID, een gespecialiseerd eDiscovery dienstenbedrijf dat advocatenkantoren en zakelijke juridische afdelingen ondersteunt, heeft vandaag aangekondigd dat het met succes Service Organization Control for Service Organizations (SOC 2) Type II-attest heeft ontvangen in alle vijf vertrouwensdienstengebieden.

Het onderzoek omvatte een onafhankelijke audit die de interne controles van het bedrijf aantoonde voor beveiliging, beschikbaarheid, integriteit van de verwerking, vertrouwelijkheid en privacy met betrekking tot het detectiebeheersysteem. HaystackID is een van de weinige bedrijven die zo'n brede prestatie behalen op alle vijf gebieden, de meest uitgebreide verklaring binnen het SOC-protocol.

De onafhankelijke audit werd uitgevoerd door Wipfli LLP, een nationaal boekhoud- en adviesbureau, met behulp van criteria die zijn ontwikkeld door het American Institute of Certified Public Accountants. Het zorgt voor bescherming van klantgegevens en stelt de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van een organisatie vast om aan haar verplichtingen en systeemvereisten te voldoen door te testen op vijf vertrouwensprincipes, elk gemeten aan de hand van een reeks controles en teststandaarden uit de AICPA Trust Services Criteria:

Beveiliging — Het systeem is beschermd tegen ongeoorloofde toegang, gebruik of wijziging.

Beschikbaarheid — Het systeem is beschikbaar voor gebruik en gebruik.

Processing Integrity — Systeemverwerking is volledig, geldig, nauwkeurig, tijdig en geautoriseerd.

Vertrouwelijkheid — Informatie die als vertrouwelijk wordt aangeduid, is beschermd.

Privacy — Persoonlijke informatie wordt verzameld, gebruikt, bewaard, openbaar gemaakt en verwijderd.

„Door het SOC 2 Type II-attest te behalen, heeft HaystackID aangetoond dat hij effectief en succesvol uitgebreide operationele en beveiligingsprotocollen voor het hele bedrijf kan ontwerpen en implementeren,” zei HaystackID Chief Operating Officer Andy Parrish. „Velen streven ernaar, maar weinigen behalen een attest op alle vijf de gebieden van vertrouwensdiensten. Deze unieke prestatie geeft onze klanten de zekerheid dat de controles en beveiligingen die we gebruiken om hun gegevens te beschermen en te beveiligen ons een partner maken die ze kunnen vertrouwen.”

Het rapport laat zien hoe het detectiebeheersysteem van HaystackID is ontworpen, geïmplementeerd en geëxploiteerd om de zekerheid te bieden dat zijn serviceverplichtingen en systeemvereisten zijn bereikt op basis van de criteria voor vertrouwensdiensten. Een echt teken van holistische veiligheid is dat je op alle vijf gebieden kunt bevestigen.

HaystackID kreeg aanvankelijk meer dan zeven jaar geleden de status SOC 2 Type II. In 2014 behaalde het bedrijf SOC 2 Type II attest voor de vertrouwensservicegebieden van beveiliging en beschikbaarheid door de overname van eTERA Consulting in 2019. Bovendien voegde het bedrijf in 2018 attest toe op drie gebieden: beveiliging, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid door de overname van NightOwl Global in 2020. HaystackID's huidige SOC 2 Type II-attest in alle vijf vertrouwensservicegebieden vertegenwoordigt de verwezenlijking van een geconsolideerd en volledig geïntegreerd detectiebeheersysteem, inclusief alle overgenomen bedrijven.

„De privacy en veiligheid van onze klanten en de betrouwbaarheid van onze diensten staan voor op ons succes”, aldus Hal Brooks, CEO van HaystackID. „Advocatenkantoren en juridische afdelingen die ervoor willen zorgen dat hun gegevens worden beschermd, kunnen er nog meer vertrouwen in hebben dat de waarborgen die HaystackID heeft in de branche toonaangevend zijn.”

Over HaystackID™

HaystackID is een gespecialiseerd eDiscovery dienstenbedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt om gegevens veilig te vinden, te begrijpen en ervan te leren wanneer ze worden geconfronteerd met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. HaystackID mobiliseert toonaangevende cyberdetectiediensten, door bedrijven beheerde oplossingen en juridische ontdekkingsaanbiedingen om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HaystackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve leverancier van cyber- en juridische diensten die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van klantenservice met witte handschoenen. Het bedrijf werd niet alleen consequent gerangschikt door Chambers USA, maar werd onlangs door IDC MarketScape en een representatieve leverancier uitgeroepen tot wereldleider op het gebied van eDiscovery services in de 2021 Gartner Market Guide for E-Discovery Solutions. Verder heeft HaystackID SOC 2 Type II-attest behaald op de vijf vertrouwensservicegebieden van beveiliging, beschikbaarheid, integriteit van de verwerking, vertrouwelijkheid en privacy. Ga naar HaystackID.com voor meer informatie over de reeks services, waaronder programma's en oplossingen voor unieke juridische bedrijfsbehoeften.

###

HaystackID Media Contact Persoon:

Leora Goldfarb

lgoldfarb@baretzbrunelle.com

858-603-5123

Rob Robinson

pr@HaystackID.com

512-934-7531

HaystackID op sociale media

+ Twitter (@HaystackID)

+ LinkedIn

BRON: HaystackID