HayStackID® levert voor zakelijke klanten die migreren naar de cloud met RelativityOne

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
es flag
uk flag

WASHINGTON - 9 mei 2022 - HayStackID, een gespecialiseerd eDiscovery-servicebedrijf dat juridische afdelingen en advocatenkantoren ondersteunt, kondigde vandaag de explosieve groei aan van zijn aanbod ter ondersteuning van zakelijke klanten die RelativityOne gebruiken. Het bedrijf rapporteerde 200% groei in zijn RelativityOne-klantenbestand in de afgelopen twee kwartalen en een toename van 700% van het aantal gebruikte seats op basis van toenemende wereldwijde acceptatie van enterprise cloud.

HayStackID is sinds 2020 RelativityOne Services Partner en sinds 2011 een Relativity Certified Partner. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd voor uitmuntendheid in de RelativityOne-klantervaring door gebruik te maken van zijn diepgaande ervaring, ongeëvenaarde expertise en projectmanagement van wereldklasse, allemaal ondersteund door het ontdekkingsbeheerplatform van het bedrijf, HayStackID Core™.

De huidige groeicurve van het bedrijf strekt zich uit over verschillende industrieën, waaronder nieuwe klanten in de detailhandel, IT-diensten en consumentenproductie, naast de voortdurende groei van HayStackID in de energiesector, waar HayStackID zijn selectie aankondigde door vlaggenschipklant Exelon in 2020. De meeste zijn zakelijke klanten in het kader van langetermijnserviceovereenkomsten.

„We zijn niet verrast door onze groei op dit gebied, omdat we consequent horen hoe tevreden onze klanten zijn met onze managed services rond RelativityOne”, zegt Adam Rubinger, Chief Client Experience Officer bij HayStackID. „We hebben diepgaande ervaring met het assisteren bij onboarding, datamigraties, het stimuleren van adoptie door de organisatie en projectplanning en -beheer.”

Andrea Wallack, president van HayStackID, voegde eraan toe: „We zijn blij met de groei van ons partnerschap en zijn niet verbaasd om de aanhoudende en uitgebreide vraag naar het aanbod te zien.”

HaystackID heeft bewezen zeer bekwaam te zijn in het verplaatsen van zijn zakelijke klanten naar de cloud met RelativityOne.

„We hebben RelativityOne ontwikkeld om klanten te laten profiteren van de snelle innovatie en unieke mogelijkheden die de cloud te bieden heeft. Om te slagen, moeten ze technologie, mensen en processen afstemmen op bedrijfsprioriteiten”, zegt James Zinn, Director of Commercial Partnerships bij Relativity. „Onze partners bij HayStackID hebben een breed en diep reservoir aan ervaring met het opbouwen van RelativityOne-diensten namens onze gemeenschappelijke klanten.”

Naast zijn workflowexpertise en projectmanagement van wereldklasse, is HayStackID in staat om operationele uitmuntendheid te leveren aan RelativityOne-gebruikers via het HaystackID Core Discovery Management Platform, dat bedrijven, advocatenkantoren en adviesbureaus voorziet van de beste technologie, beveiliging en privacyplatforms, -processen en -protocollen. „HayStackID Core verbetert de infrastructuur, projectbeheer, beveiliging, tracking en statistieken die onze klanten nodig hebben”, voegde Rubinger van HayStackID eraan toe. „Het vormt de technische ruggengraat voor onze teams voor projectmanagement en managed services.”

Over HayStackID®

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery-servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het veilig vinden, begrijpen en leren van gegevens wanneer ze worden geconfronteerd met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. HayStackID mobiliseert toonaangevende cyberontdekkingsdiensten, bedrijfsoplossingen en juridische ontdekkingsaanbiedingen om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HayStackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve cyber- en juridische dienstverlener die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van klantenservice met witte handschoenen. Naast consequent gerangschikt door Chambers USA, werd het bedrijf onlangs uitgeroepen tot wereldleider in eDiscovery Services door IDC MarketScape en een representatieve leverancier in de Gartner Market Guide for E-Discovery Solutions. Verder heeft HayStackID SOC 2 Type II-attest behaald op de vijf vertrouwensservicegebieden van beveiliging, beschikbaarheid, verwerkingsintegriteit, vertrouwelijkheid en privacy. Voor meer informatie over haar dienstenpakket, inclusief programma's en oplossingen voor unieke juridische bedrijfsbehoeften, ga naar Haystackid.com.

###

HayStackID Media Contact:

Jaime Wittner

jwittner@baretzbrunelle.com

973.407.9196

Rob Robinson

pr@HaystackID.com

512.934.7531

HayStackID op sociale media

+ Twitter (@HaystackID)

+ LinkedIn

BRON: HayStackID