HayStackID en NightTowl Global combineren in fusie om wereldwijde eDiscovery Leader te creëren

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Toonaangevende eDiscovery Service Providers combineren en betreden de volgende fase van internationale expansie en groei van ondernemingen

WASHTOWACTOOL, DC en MINNEAPROL - 3 augustus 2020 - HayStackID, een gespecialiseerd eDiscovery servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het vinden, beluisteren en leren van gegevens tijdens complexe onderzoeken en geschillen, en NighTowl Global, een wereldwijde leider in de levering van corporate law afdeling enterprise data services, kondigde vandaag de combinatie van de bedrijven aan als onderdeel van een fusie mogelijk gemaakt door een meerderheidsinvesteerder en toonaangevende private equity onderneming van de middenmarkt, Quad-C Management, Inc. („Quad-C”). De fusie combineert het gevestigde bereik en de versnelde groeitrajecten van twee goed presterende bedrijven om een uitgebreide en complete set data en juridische discovery diensten te leveren voor juridische afdelingen en advocatenkantoren over de hele wereld.

Hal Brooks, CEO van HayStackID, deelde: „NightTowl is een leider en innovator in het leveren van zeer gerichte enterprise data consulting en services aan zakelijke juridische afdelingen over de hele wereld. De combinatie van NightOfL en HayStackID creëert onmiddellijke en toegankelijke waarde voor onze klanten door de meest effectieve en responsieve cybersecurity en juridische discovery services te bieden die beschikbaar zijn omdat ze geconfronteerd worden met steeds complexere uitdagingen op het gebied van beveiliging, onderzoek en rechtszaken. De sterke groei van NighTowl in onze huidige pandemische omgeving spreekt boekdelen voor de kritische en essentiële waarde die zij klanten bieden. Ik ben ontzettend enthousiast om samen te werken met Andrea Wallack en haar team terwijl ze haar leidinggevende rol voortzet als bestuurslid, aandelenbelegger en President bij HayStackID. In die rol zal zij verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van onze geconsolideerde inspanningen om onze collectieve visie op het ontwikkelen en leveren van het hoogste niveau van dienstverlening en ondersteuning in de markt te realiseren.”

„In de afgelopen drie decennia is NightTowl uitgegroeid tot een van's werelds meest effectieve bedrijven voor corporate discovery management”, benadrukt Andrea Wallack, CEO van NightTowl Global. „Onze doelbewuste en toegewijde focus op het opbouwen van een bedrijf en cultuur die zich inzet om de verwachtingen van klanten enorm te overtreffen, heeft ons vermogen goed gepositioneerd in een branche waar resultaten bedrijven en carrières kunnen maken of breken. We zijn enthousiast over de mogelijkheid om HayStackId's mogelijkheden, met inbegrip van hun gedifferentieerde ReviewRight platform, te dragen als we blijven om onze klanten en het bredere eDiscovery ecosysteem te bedienen.”

„Veel aanbieders zoeken, maar weinigen beschikken over de mogelijkheid om consistente, hoogwaardige eDiscovery services te leveren gedurende de gehele levenscyclus van informatie en geschillen”, merkte Tim Billings, Partner, Quad-C op. „Met het gecombineerde dienstenaanbod dat echt het beste in zijn klasse is, is het geconsolideerde bedrijf klaar om zijn snelle groei te behouden en tegelijkertijd aan de verwachtingen van de klant te voldoen en te overtreffen. We kijken ernaar uit om samen te werken met Hal en Andrea als zij het gecombineerde bedrijf in de volgende fase van haar groei leiden.”

De NighTowl fusie is het vierde grote investeringsevenement van HayStackID sinds april 2018. In april 2018 verwierf HayStackID Envision Discovery, een eDiscovery managed services provider, en Inspired Review, een serviceprovider voor managed review en remote review. In januari 2019 heeft HayStackID eTera Consulting overgenomen, een eDiscovery managed services provider. Daarnaast voltooide HayStackID in februari 2020 een strategische herkapitalisatie met Quad-C om de verdere groei en uitbreiding van bedrijfsdiepte, breedte en bereik te ondersteunen. De HayStackID-fusie met NightTowl Global drijft het gecombineerde bedrijf naar het topniveau van wereldwijde data- en juridische discovery-servicebedrijven en positioneert het voor voortdurende recordgroei om te voldoen aan de behoeften van klanten, ongeacht complexiteit, locatie of taal.

Met de fusie zal het senior leiderschapsteam van NighTowl Global integreren met het HayStackID team, actieve aandeelhouders worden in het gecombineerde bedrijf en overgaan naar opereren onder het merk HayStackID. NightTowl Global werd in de transactie vertegenwoordigd door BMO Capital Markets, Kent Adams, Managing Director. De financiële voorwaarden van de fusie werden niet bekendgemaakt.

Meer informatie. Vandaag.

Neem vandaag nog contact op met HayStackID voor meer informatie over hoe onze hoog gewaardeerde eDiscovery consulting en services uw vermogen kunnen verbeteren om efficiënt en economisch gunstige onderzoeks- en procesresultaten te behalen.

Over HayStackID

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het vinden, beluisteren en leren van gegevens wanneer ze geconfronteerd worden met complexe onderzoeken en geschillen. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight services hebben een verdiende reputatie voor het mobiliseren van toonaangevende experts op het gebied van computerforensisch onderzoek, eDiscovery en advocaten en leveren kwaliteitsresultaten tegen een eerlijke en voorspelbare prijs.

HayStackID bedient meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren uit Noord-Amerikaanse en Europese locaties. Onze combinatie van expertise en technische uitmuntendheid, in combinatie met een cultuur van witte handschoenenklantenservice, maakt ons de alternatieve juridische dienstverlener die groot genoeg is om er toe te doen, maar klein genoeg om de zorg te dragen. Meer informatie vandaag op Haystackid.com.

Over NighTowl Global

NightTowl helpt wereldwijde organisaties door het complexe landschap van bedrijfsgegevens te navigeren voor juridische, beveiligings- en nalevingsteams. NightTowl onderscheidt zich door eigen technologie en programmamanagement aan te bieden in combinatie met toonaangevende software van derden. Deze tools stroomlijnen de workflow en geven belangrijke gegevens weer, zodat interne juridische teams en externe adviseurs inzicht krijgen in de informatie die het belangrijkst is. Rapportagetools tonen meetbare resultaten en bieden teams gegevens die het besluitvormingsproces aansturen.

De combinatie van NightOfl's unieke en aanpasbare technologieoplossingen en haar deskundige wereldwijde consultancy lossen de uitdagende problemen op die samenhangen met het beheren van complexe dataportefeuilles. Of het nu gaat om een rechtszaak, een onderzoek of het bouwen van voorspelbare programma's die risico's verminderen en compliance verbeteren, NighTowls enorme waardepropositie maakt het de partner van de branche. Inspireer groter. Meer informatie vandaag op NighTowlGlobal.com.

Over Quad-C

Quad-C, opgericht in 1989 en gevestigd in Charlottesville, Virginia, is een private equity onderneming op de middenmarkt die zich richt op het investeren in gevestigde zakelijke en consumentendiensten, gezondheidszorg, speciaaldistributie van industrials en transport- en logistieke bedrijven. In zijn bijna drie decennium geschiedenis heeft Quad-C meer dan $3 miljard aan kapitaal geïnvesteerd in meer dan 65 platformbedrijven. Het Quad-C team zet zich in om samen te werken met ondernemers en managementteams om de groei te versnellen en meerwaarde op de lange termijn te creëren. Meer informatie over Quad-C vindt u op QuadcManagement.com.

HayStackID contactpersoon

Rob Robinson

HayStackid

pr@HaystackID.com

512-934-7531

HayStackID op Social Media

+ Twitter (@HaystackID)

+ LinkedIn

BRON: HayStackID