Van Ransomware naar risico? Een Fireside Chat vanuit SOLID Europe 2021 met HayStackid Chief Innovation Officer Michael Sarlo

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redactie: Opgesteld en gedeeld als onderdeel van Summit on Legal Innovation and Disrupation (SOLID) Europe op 29 april 2021, de volgende openhaard chat tussen David Cowen, voorzitter van de Cowen Group, en Michael Sarlo, Chief Innovation Officer en President of Global Investigations for HayStackID, belicht informatie en inzicht in de groeiende cybersecurity-uitdagingen die gepaard gaan met datalekken.

Video insluiten

Over Michael Sarlo, ENCE, CBE, CCLO, RCA, CCPA

Als Chief Innovation Officer en President of Global Investigations faciliteert Michael wereldwijd innovatie, onderzoeken en activiteiten met betrekking tot cyberbeveiliging, digitale forensische gegevens en eDiscovery voor HayStackID.

Over HayStackID

HayStackID™ is een gespecialiseerd eDiscovery servicebureau dat bedrijven en advocatenkantoren helpt om gegevens veilig te vinden, te begrijpen en te leren wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, gegevensintensieve onderzoeken en geschillen. HayStackID mobiliseert toonaangevende computerforensische, eDiscovery en advocaten documentbeoordelingsexperts om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren in Noord-Amerika en Europa te bedienen. HayStackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve juridische dienstverlener die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van witte handschoen klantenservice. Het bedrijf werd onlangs door IDC MarketScape uitgeroepen tot een wereldwijde leider op het gebied van eDiscovery services en werd opgenomen als een representatieve provider in Gartner's Market Guide for E-Discovery Solutions. Ga naar HayStackid.com voor meer informatie over haar pakket services, inclusief programma's en oplossingen voor unieke juridische bedrijfsbehoeften.

Bron: HayStackID