Van COVID naar ALSP's: Global Market Intelligence Firm IDC benadrukt HayStackID in Market Note

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redacteur: Ryan O'Leary onderzoekt in een nieuwe marktnota van het wereldwijde inlichtingenbureau IDC, senior onderzoeksanalist voor juridische, risico's en naleving, de impact van COVID-19 op de markt van alternatieve juridische dienstverlener (ALSP) en benadrukt HayStackID en zijn ReviewRight veilige remote review mogelijkheden als strategisch en prominent gepositioneerd voor een aanzienlijke groei van het marktaandeel.

HayStackID scheidt zich van het ALSP-pakket

Volgens de IDC market note, „HayStackID scheidt zich van het Alternative Legal Services Providers Pack” (augustus 2020, Doc #US46742619), heeft COVID-19 de wereld en elke branche drastisch veranderd. De onderzoeksnota meldt dat alternatieve juridische dienstverleners (SP's) in de afgelopen jaren prominent zijn geworden, voornamelijk door hun prevalentie in de eDiscovery markt en dat de eDiscovery dienstenmarkt sterk afhankelijk is van hun vermogen om beoordelingen snel op te schalen met grote personeelsleden of contractanten. In het rapport wordt verder opgemerkt dat een pandemie gedreven verhuizing naar het werk vanuit huis een uitdaging is geweest voor bedrijven die hun bedrijf hebben gemodelleerd rond volledig kantoorgericht werk en dat snel verschuiven naar werk vanuit huis een belangrijke hindernis is geweest. Echter, vervolgt het rapport, sommige dienstverleners realiseerden de voordelen van externe werknemers lang voordat ze nodig werden. Een van die aanbieders, volgens de marktnota, is HaystackID.

Mits voor uw beoordeling en overweging is een direct uittreksel uit de markt nota en een volledige en downloadbare versie van het IDC-onderzoek als het nuttig kan zijn voor het overwegen van HaystackID en haar uitgebreide portfolio van eDiscovery diensten.

Extract* Directe marktnoot

„HaystackID heeft deze trend gebukt door een verspreide en wereldwijde reviewer te creëren die in staat is om thuis te werken. Beveiligde controle op afstand is vermeld als onderdeel van de strategische differentiatoren. HayStackID doorloopt een uitgebreid screeningproces voor haar contracteurs/reviewers om een niveau van vertrouwen en respect te creëren dat ook fungeert als een verbetering van de beveiliging. HayStackID heeft de unieke mogelijkheid om remote review wereldwijd te beheren, wat opnieuw van belang is sinds de ongeldigverklaring van het V.S.—E.U. Privacy Shield (zie E.U.S. Privacyschild ongeldig verklaard door Hoogste Europese Hof in Major Privacy Decision With Major Data Soevereiniteit Impacts, IDC #lcUS46715720, juli 2020).

HayStackID kan de gegevens bekijken waar het zich binnen de soevereine grenzen van het land bevindt. HayStackID heeft geen angst voor de cloud gehad zoals andere serviceproviders en heeft cloudtechnologie omarmd, waardoor het personeel van het bedrijf verder veilig op afstand kan werken. Verder heeft het personeel ervaring met niet alleen op afstand beoordelingsmogelijkheden, maar ook met het verzamelen en opdraaien van zaken op afstand. De mogelijkheid om op afstand beheerde service-implementatie mogelijk te maken was een juiste strategische keuze door HaystackID die dividenden zou hebben betaald ongeacht de COVID-19. HayStackID kan dramatisch winnen van de massale verschuiving naar extern werk en zou potentieel aandeel van de marktleiders kunnen winnen.”

Lees de volledige IDC Market Note (PDF)

IDC Market Note op HayStackID — US46742619

Download een kopie van de marktnota van IDC

Aanvullende Lezen

+ Beveiligde Remote Review Services van HayStackID (PDF)

+ Beslissingen voor veilige Review op afstand: in aanmerking komende vragen en overwegingen

+ On-demand-webcast: Van reviewcollecties tot ReviewRight - eDiscovery in onze nieuwe wereld op afstand

Meer informatie. Vandaag.

Neem vandaag nog contact op met HayStackID voor meer informatie over onze eDiscovery managed review mogelijkheden en hoe onze ReviewRight services u kunnen helpen bij het initiëren, uitvoeren en beheren van veilige beoordelingen op afstand.

Over HaystackID

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt gegevens te vinden, te luisteren en te leren van gegevens wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight diensten hebben een verdiende reputatie voor het mobiliseren van toonaangevende computerforensische experts, eDiscovery en advocatenexperts. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight services versnellen en leveren kwaliteitsresultaten tegen een eerlijke en voorspelbare prijs.

HaystackID bedient meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren uit Noord-Amerikaanse en Europese locaties. Onze combinatie van expertise en technische uitmuntendheid, gecombineerd met een cultuur van witte handschoen klantenservice, maakt ons de alternatieve juridische dienstverlener die groot genoeg is om ertoe te doen, maar klein genoeg om te zorgen. Meer informatie op HayStackid.com.