Focus op de totale kosten van eDiscovery Review? Passend overeenkomende vereisten en beoordelaars

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Opmerking van de redactie: Sinds maart 2020 is de taak van juridische documentenbeoordeling in eDiscovery kringen vergroot door de geografische beperkingen en sociale afstandsvereisten veroorzaakt door de ongelukkige uitbraak van de coronavirusziekte 2019 (COVID-19). Deze vergroting van de taak van herziening heeft geleid tot een toename van aankondigingen met betrekking tot de beschikbaarheid van evaluatieaanbiedingen, de oprichting van nieuwe programma's en de invoering van diensten ter ondersteuning van de uitgebreide herziening van de complexiteit van de nieuwe externe werkplek van vandaag. Deze aankondigingen bevestigen regelmatig de behoefte binnen de markt aan holistische toetsingsmethoden en sourcing, maar richten zich vaak op de kosten van specifieke evaluatie-elementen, zonder rekening te houden met de impact van kwaliteit of ervaring op de totale kosten van de evaluatie. Een gebied waar kwaliteit en ervaring echt van invloed zijn op de totale kosten van de beoordeling, is het personeel van de documentbeoordeling.

HayStackID begrijpt het belang van kwaliteit en ervaring in het ondersteunen van advocatenkantoren en juridische afdelingen met de best gekwalificeerde reviewers voor specifieke beoordelingsbehoeften. Het volgende overzicht van ons ReviewRight Match Selection Program benadrukt onze ervaring en toewijding aan kwaliteit op dit gebied, omdat het het meest uitgebreide en duurzame beoordelingsselectieprogramma in het eDiscovery ecosysteem vertegenwoordigt.

ReviewRight Match: De standaard voor passend overeenkomende vereisten en beoordelaars

ReviewRight Match van HayStackID zet de standaard voor personeel, inschakeling en ondersteuning van documenten door de toepassing van een combinatie van propriëtaire technologieën, innovatieve evaluatietools en bewezen protocollen die de snelle en uitgebreide sourcing, testen en kwalificatie van reviewers. Dit ReviewRight proces stelt ons in staat om klanten te presenteren die niet alleen juridische beoordelingsexperts zijn, maar ook experts beoordelen met de juiste domeinexpertise, juiste taalvaardigheden en noodzakelijke verantwoordelijkheidservaring om de specifieke reviewtaken uit te voeren die vereist zijn in uw beoordelingsvereiste.

Het ReviewRight Match Selection Programma

De kern van het ReviewRight Match proces is de actieve en systematische rekrutering en continue evaluatie van gekwalificeerde advocaten voor documentbeoordeling als onderdeel van een uitgebreid selectieprogramma voor recensenten. Het selectieprogramma voor de beoordelaar bestaat uit vier belangrijke elementen, die, wanneer succesvol navigeren, beoordelingskandidaten in aanmerking laten komen voor ReviewRight projecten.

Elementen van het kernselectieprogramma

+ Het inschrijvingsproces: Het inschrijvingsproces bestaat uit de registratie van potentiële reviewers bij ReviewRight via de ReviewRight.com portal. De registratiestappen laten reviewers kennismaken met het selectieproces van ReviewRight en oogstinformatie over recensenten, variërend van licenties en opleiding tot het beoordelen van geschiedenis en verwijzingsbronnen. Bovendien biedt het inschrijvingsproces revisoren de mogelijkheid om de ReviewRight documentcontroletest af te leggen.

+ Het kwalificatieproces: Nadat ze zijn ingeschreven, krijgen reviewers die willen doorgaan met het selectieproces voor ReviewRight kansen een 15-vraagvaardigheidstest met een basisbeoordelingsprotocol, een kort juridisch document voor beoordeling, en worden reviewers specifieke vragen gesteld die onmiddellijke en kwantificeerbaar inzicht in de juridische beoordelingsmogelijkheden van een recensent. De resultaten van deze vaardigheden testen, samen met de informatie verzameld tijdens het registratieproces, stellen ReviewRight in staat om te beginnen met het beoordelen van reviewers als kandidaten voor ReviewRight projecten holistisch.

+ Het beoordelingsproces: Personen die de inschrijvings- en kwalificatieprocessen van ReviewRight hebben voltooid, worden vervolgens geëvalueerd door de selectiecommissie van ReviewRight om te bepalen of ze voldoen aan de normen die nodig zijn voor ReviewRight projecten. Deze evaluatie bestaat uit de subjectieve overweging van de achtergrond en ervaring van een recensent en de objectieve overweging van de vaardigheidstests van de beoordelaar, zoals gekwantificeerd aan de hand van metrics, met inbegrip van precisie, recall en gemiddelde documenten die per uur worden beoordeeld. Deze subjectieve en objectieve overwegingen worden vervolgens toegepast op de gepatenteerde vijfpuntsbeoordelingsschaal van ReviewRight, zodat aan elke beoordelaar een numerieke rating kan worden toegekend. Deze beoordeling dient als basis voor het certificeren van alle ingeschreven, gekwalificeerde en beoordeelde reviewers en bepaalt uiteindelijk of een beoordelaar de aanwijzing van ReviewRight Certified ontvangt.

+ Het certificeringsproces: Zodra reviewers zijn ingeschreven, gekwalificeerd en beoordeeld, krijgen ze een ReviewRight rating toegewezen die wordt gebruikt om personen te scheiden die gecertificeerd zijn voor toewijzing aan projecten en personen die niet op hun huidige beoordelingsniveau zijn gecertificeerd voor toewijzing aan projecten.

Zodra kandidaten succesvol door dit selectieprogramma zijn genavigeerd en zijn gecertificeerd als ReviewRight reviewers, worden ze verder geclassificeerd op basis van vakkennis, taalkennis, rolervaring en taakvaardigheden. Dit maakt het mogelijk om gerichte beoordelingsteams samen te stellen met het hoogste niveau van expertise, kennis, bekwaamheid en vaardigheden voor elk evaluatieproject.

Belangrijke voordelen van ReviewRight Match zijn onder andere:

+ Vertrouwen in de mogelijkheid van beoordelaars: het uitgebreide selectieproces van ReviewRight zorgt ervoor dat de personen die worden aanbevolen voor uw beoordelingsproject de beste beschikbare beoordelaars zijn voor uw specifieke behoeften, niet alleen de beste beoordelaars die beschikbaar zijn. Dit proces biedt u het vertrouwen dat u nodig hebt om zich te concentreren op beoordelingen en niet op het beoordelingsproces.

+ Snelheid in de assemblage van beoordelingsteams: de robuuste catalogus van ReviewRight gecertificeerde reviewers, ontwikkeld op basis van een uitgebreid selectieproces aangevuld met een gedetailleerde classificatie van expertise, kennis, ervaring en taakvaardigheden, stelt u in staat om snel en efficiënt geschikte reviewers voor uw specifieke behoeften. Deze snelheid bespaart u tijd en geld en versnelt uw vermogen om informatie te vertalen naar inzicht en inzicht in intelligentie die kan worden toegepast op uw audit, onderzoek of procesvoering.

+ High-Performance Review Capability: De gedetailleerde beoordeling van de achtergronden en ervaring in combinatie met objectieve test- en evaluatiestatistieken zorgen ervoor dat uw beoordelingsteam niet alleen presteert, maar ook presteert op het hoogst mogelijke niveau. Aangezien prestaties in het verleden over het algemeen de beste voorspeller zijn van toekomstige prestaties, zorgen de continue evaluatie- en evaluatieprocessen van ReviewRight ervoor dat u altijd de best presterende reviewers op het moment van uw beoordelingsproject beschikbaar hebt voor uw gebruik. Dit verhoogt de efficiëntie en effectiviteit van uw reviewinspanningen en stelt u in staat om snel, nauwkeurig en kosteneffectief uw beoordelingsdoelstellingen te bereiken.

+ Naadloze integratie met alle ReviewRight Services: Toegang tot een volledig pakket beoordelingsservices buiten ReviewRight Match, inclusief ReviewRight Translate, ReviewRight Manage, ReviewRight Host, ReviewRight Host en ReviewRight Virtual. Deze integratie biedt u een volledige reviewmogelijkheid naast het inkopen van reviewers om de volledige breedte en diepte van uw reviewinspanningen te ondersteunen, ongeacht de locatie, de vereisten voor gegevensverlaging en de specifieke vereisten voor deskundigheid.

Een synergetisch effect: ReviewRight Match met ReviewRight Virtual (1,2)

Deze gecombineerde mogelijkheid van ReviewRight Match met ReviewRight Virtual (Secure Remote Review) is ook aangetoond dat het de kwaliteit en snelheid van beoordelingen verhoogt, aangezien de pool van beschikbare reviewers met de benodigde kwalificaties niet wordt beperkt door geografische nabijheid tot beoordelingscentra en de snelheid van betrokkenheid niet wordt tegengehouden door operaties met vaste voorzieningen. HayStackID heeft tot nu toe meer dan 900 Review projecten uitgevoerd met de projecten verspreid over het spectrum van verticale industriemarkten en ondersteuning van veel van's werelds beste bedrijven en toonaangevende advocatenkantoren in zaken die tot honderden reviewers vereisen.

Als marktleider op het gebied van juridische documenten op afstand biedt HayStackID onze klanten directe toegang tot meer dan 16.000 gecertificeerde beoordelingsadvocaten die beschikbaar zijn voor selectie en integratie in onze op afstand beheerde beoordelingsteams via ons ReviewRight Virtual aanbod. Onze potentiële pool van virtuele reviewers, de gestroomlijnde manier waarop we reviewers kunnen inbouwen voor beoordeling op afstand, en onze gevestigde basis van huidige reviewers met ReviewRight Virtual ervaring, stellen ons in staat om mensen in het eDiscovery ecosysteem te helpen de continuïteit van de beoordeling te handhaven zonder in te leveren op kwaliteit of verhoging van de beoordelingskosten.

Meer informatie. Vandaag.

Neem vandaag nog contact op met HayStackID voor meer informatie over onze ReviewRight services en hoe ze u kunnen helpen bij het initiëren, uitvoeren en beheren van veilige externe beoordelingen en het behoud van bedrijfscontinuïteit.

Over HayStackID

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebureau dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het vinden, begrijpen en leren van gegevens wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, gegevensintensieve onderzoeken en geschillen. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight services, aangevuld met onze Cybersecurity Consulting en Enterprise Managed Solutions, hebben een verdiende reputatie voor het mobiliseren van toonaangevende computerforensisch onderzoek, eDiscovery en experts voor het beoordelen van documenten voor advocaten, versnellen en leveren kwaliteitsresultaten op een eerlijke en voorspelbare prijs.

HayStackID bedient meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren uit Noord-Amerikaanse en Europese vestigingen. Onze combinatie van expertise en technische uitmuntendheid, in combinatie met een cultuur van witte handschoen klantenservice, maakt ons de alternatieve juridische dienstverlener die groot genoeg is om er toe te doen, maar klein genoeg is om zorg te dragen. Meer informatie op HayStackid.com.

(1) Schechtman, Seth. „De juiste manier om op afstand te beoordelen.” HayStackID, 2019, review-remotely/.

(2) HayStackid. HayStackid Recruiting Metrics — Regelmatige rapportage. HayStackID, 2020, blz. Recruiting Performance Metrics Tabel. Toegang tot 30 sep 2020.