Exelon selecteert NighTowl Global voor Managed Services van RelativityOne

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

De toonaangevende eDiscovery Managed Services Provider levert innovatief platform en ondersteuning aan toonaangevende energiebedrijven

MINNEAPO - 19 augustus 2020 - NighTowl Global, een bedrijf van HaystackID en leider op het gebied van corporate legal department enterprise data en technology management, kondigt vandaag aan dat het samen met Exelon managed services heeft geleverd ter ondersteuning van de verhuizing van Exelon naar RelativityOne. Relativiteits's cloud-gebaseerde eDiscovery oplossing, RelativityOne, biedt één veilig SaaS-platform dat de volledige breedte van eDiscovery overspant — van legale bewaring tot productie.

Exelon kwam naar NighTowl en vroeg om doorlopend overleg over de planning, het ontwerp, het testen, de implementatie en de ondersteuning van hun RelativityOne omgeving. NightOwl, een relativiteitspartner sinds 2010, maakte gebruik van zijn uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van workflowontwerp, platformmaatwerk, datamigraties en managed services om Exelon te helpen bij dit project en de voortdurende ondersteuning van het RelativityOne-systeem.

„Toen Exelon bij ons kwam op zoek naar hulp bij dit project en een doorlopend managed services programma, waren we meer dan blij om te helpen,” aldus Adam Rubinger, Chief Client Officer bij NighTowl Global. „We hebben een jarenlange samenwerking met Exelon gehad en we hebben graag onze jarenlange ervaring op het gebied van relativiteit, datamigratie en cloudgebaseerde systeemondersteuning kunnen toepassen. Ons RelativityOne managed services programma paste perfect en we kijken ernaar uit om Exelon nog jaren te blijven ondersteunen in hun RelativityOne omgeving.”

Door de expertise van het NightOwl team in te zetten, kon Exelon hun investering versnellen in een compleet en veilig SaaS-platform voor eDiscovery en andere applicaties, terwijl ze de controle hield over de gegevens, gebruikers en dagelijkse operationele evenementen van hun organisatie. NightOwl creëerde een flexibel relativityOne serviceaanbod voor Exelon dat tegemoetkomt aan hun behoeften: projectontwerp, testen, implementatie, optimalisatie van de werkruimte, sjabloonontwerp, materiebeheer, kwaliteitscontrole, rapportage en statistieken, projectmanagement, geavanceerde analyticetoepassing en volledig beheerde service-ondersteuning.

NightOwl verbetert de RelativityOne klantervaring met implementatiebeheer en strategisch advies aanzienlijk, wat resulteert in een nauwkeurigere en efficiëntere beoordeling en inzichtelijke dashboards. Daarnaast breiden klanten die gebruik maken van het volledige pakket managed services van NightOwl hun algehele ervaring met RelativityOne verder uit, waardoor ervaren experts de dagelijkse taken kunnen beheren, zodat klanten zich kunnen richten op het leveren van de echte waarde aan hun teams. Naast projectmanagement en beoordelingsondersteuning biedt NightOwl matterspecifieke oplossingstechniek om tools te leveren die zijn afgestemd op de unieke behoeften van elke klant.

„NighTowl heeft een belangrijke rol gespeeld in het brengen van klanten als Exelon naar de cloud met RelativityOne en blijft aantonen hoe ze een belangrijke partner voor ons kunnen zijn zoals ze het afgelopen decennium hebben gedaan,” aldus James Zinn, Director Commercial Partnerships bij Relativity. „Het uitbouwen van unieke managed services oplossingen illustreert hoe NighTowl blijft innoveren en inspelen op de evoluerende eDiscovery behoeften van hun klanten.”

„De afgelopen vijf jaar is NighTowl een voorbeeldige partner geweest. Toen we hen benaderden om te helpen met onze migratie naar RelativityOne en voortdurende ondersteuning, waren ze meer dan bereid om te helpen”, zegt Charisma Starr, Exelon's Manager juridische technologie en eDiscovery operaties. „NighTowl heeft een ongelooflijke schat aan kennis en ervaring met niet alleen relativiteit, maar ook met datamigraties van en naar verschillende systemen, en een consultatieve aanpak die onze in-house IT, procesondersteuning en forensische teams echt complimenteert. Hun hulp bij het maken van workflows, sjablonen en best practices was van onschatbare waarde toen we onze overstap naar RelativityOne planden en uitvoeren. Hun diepgaande kennis van Relativiteit en het algehele ontdekkingsproces maakten de overgang zo soepel als het had kunnen zijn.”

Meer informatie. Vandaag.

Neem vandaag nog contact op met NightOwl Global voor meer informatie over hoe onze zeer gewaardeerde eDiscovery consulting en services uw vermogen om efficiënt en economisch gunstige onderzoeks- en procesresultaten te bereiken kunnen verbeteren.

Over NighTowl Global

NighTowl helpt wereldwijde organisaties door het complexe landschap van bedrijfsgegevens te navigeren voor juridische, beveiligings- en compliance-teams. NightOwl onderscheidt zich door het aanbieden van propriëtaire technologie en programmabeheer in combinatie met toonaangevende software van derden. Deze tools stroomlijnen de workflow en geven belangrijke gegevens weer, zodat interne juridische teams en externe adviseurs inzicht krijgen in de informatie die het belangrijkst is. Rapportagetools tonen meetbare resultaten en bieden teams gegevens die het besluitvormingsproces stimuleren.

De combinatie van de unieke en aanpasbare technologieoplossingen van NightOwl en haar deskundige wereldwijde consultancy lossen de uitdagende problemen op met het beheren van complexe dataportefeuilles. Of het nu gaat om rechtszaken, een onderzoek of het bouwen van voorspelbare programma's die risico's verminderen en de naleving verbeteren, NighTowl is de enorme waardepropositie van NightOwl de partner van de branche bij uitstek. Inspireren groter. Meer informatie vandaag nog op NighTowlGlobal.com.

Over HaystackID

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery dienstverleningsbedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het vinden, beluisteren en leren van gegevens wanneer ze geconfronteerd worden met complexe onderzoeken en geschillen. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight diensten hebben een verdiende reputatie voor het mobiliseren van toonaangevende computerforensische experts, eDiscovery en advocatenexperts. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight services versnellen en leveren kwaliteitsresultaten tegen een eerlijke en voorspelbare prijs.

HaystackID bedient meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren uit Noord-Amerikaanse en Europese locaties. Onze combinatie van expertise en technische uitmuntendheid, gecombineerd met een cultuur van witte handschoen klantenservice, maakt ons de alternatieve juridische dienstverlener die groot genoeg is om ertoe te doen, maar klein genoeg om te zorgen. Meer informatie vandaag nog op Haystackid.com.

Over Relativity

Bij Relativity maken we software om gebruikers te helpen gegevens te organiseren, de waarheid te ontdekken en ernaar te handelen. Ons platform wordt door duizenden organisaties over de hele wereld gebruikt om grote hoeveelheden gegevens te beheren en snel belangrijke problemen te identificeren tijdens rechtszaken, interne onderzoeken en nalevingsoperaties met RelativityOne en ons nieuwste aanbod Relativity Trace. Relativiteit heeft meer dan 180.000 gebruikers in meer dan 40 landen van organisaties, waaronder het Amerikaanse ministerie van Justitie, meer dan 70 Fortune 100-bedrijven en 198 van de Am Law 200. RelativityOne biedt alle functionaliteit van Relativity in een veilig en uitgebreid SaaS-product. Relativiteit is negen jaar op rij uitgeroepen tot een van de top werkplekken van Chicago door de Chicago Tribune. Neem contact op met Relativity via sales@relativity.com of ga naar http://www.relativity.com voor meer informatie.

HayStackID (NighTowl Global) Contactpersoon

Rob Robinson

Haystackid

pr@HaystackID.com

512-934-7531

NighTowl Global op sociale media

+ Twitter (@NightOwlGlobal)

+ LinkedIn

BRON: HaystackID (NighTowl Global)

Meer informatie over de HaystackID en NighTowl Global fusie.