eDiscovery Innovator Jennifer Hamilton sluit zich aan bij HayStackID om wereldwijd klantenadvies uit te breiden

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Voormalig John Deere Senior Counsel en Hoofd Global Evidence om zich bij HayStackID Team van Industrie-Experts te voegen bij de levering van Enterprise Managed Solutions

Voortbouwend op een jaar van grote groei, de enterprise eDiscovery Solutions provider HayStackID kondigde aan dat Jennifer Hamilton zich heeft aangesloten als plaatsvervangend algemeen adviseur voor wereldwijde ontdekking en privacy. Hamilton is afkomstig van John Deere, waar ze 14 jaar leiding gaf aan de ontwikkeling van de eDiscovery activiteiten van het bedrijf en was senior counsel en hoofd van het Global Evidence Team.

Hamilton's toevoeging komt op de hielen van de recente fusie van HayStackID met NighTowl Global, een wereldwijde leider in de levering van corporate law afdeling enterprise data services. De fusie, gefinancierd door Quad-C Management, Inc., is de vierde grote investering van HayStackID sinds april 2018. Het combineert twee hoogpresterende en complementaire bedrijven, waardoor een compleet pakket juridische ontdekkingsdiensten wordt gecreëerd voor juridische afdelingen en advocatenkantoren. De fusie versterkt de expertise van het bedrijf op het gebied van cybersecurity, compliance, corporate discovery management en veilige remote review, en breidt haar Global Client Advisory aanzienlijk uit. Hamilton zal nauw samenwerken met Andrea Wallack, president van HayStackID, om de Enterprise Managed Solutions Group, het gespecialiseerde aanbod van bedrijven en advocatenkantoren die hun business of law practices willen transformeren, te blijven groeien.

„Ik ken Jenny al vele jaren en haar kennis van en passie voor HayStackID onderstreept onze inzet om te investeren in het allerbeste talent in de branche”, aldus Wallack. „Haar expertise zal van cruciaal belang zijn als we het aanbod van diensten die beschikbaar zijn voor onze klanten via de Global Advisory Group blijven uitbreiden.”

Hamilton heeft ruime ervaring op het gebied van dataprivacy, beheer van elektronische records, onderzoeken en procesvoering. Ze is een zeer gerespecteerde innovator in de branche voor haar gedisciplineerde aanpak bij het bouwen van compliance- en detectieprogramma's en grensoverschrijdende protocollen voor gegevensoverdracht. Ze is een toonaangevende marktleider en fungeert als co-voorzitter van de Corporate Counsel Committee voor The Sedona Conference Working Group 6 on Data Protection en eDiscovery, en fungeert als faculteit voor de Federale Justitiële Conferentie, waar 60 federale rechters worden opgeleid over digitale ontdekkingskwesties.

„Ik ben blij om deel uit te maken van de voortdurende groei bij HayStackID,” aldus Hamilton. „Onze kernklanten zijn grote organisaties met complexe behoeften op het gebied van discovery management, en ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met Andrea en andere leden van het team om op de meest kosteneffectieve en efficiënte manier aan die eisen te voldoen.”

Over HayStackID

HayStackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt bij het vinden, begrijpen en leren van gegevens wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. HayStackID mobiliseert toonaangevende computerforensische, eDiscovery en advocaten documentbeoordelingsexperts om meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren uit Noord-Amerika en Europa te bedienen. HayStackID bedient bijna de helft van de Fortune 100 en is een alternatieve juridische dienstverlener die expertise en technische uitmuntendheid combineert met een cultuur van witte handschoen klantenservice. Ga voor meer informatie over de suite van diensten naar HayStackid.com.

###

HayStackID Contact media:

Cari Brunelle

cbrunelle@baretzbrunelle.com

302-540-5060

Rob Robinson

pr@HaystackID.com

512-934-7531

HayStackID op Social Media

+ Twitter (@HaystackID)

+ LinkedIn