eDiscovery Business Continuity Planning met HaystackID

eDiscovery Business Continuity Planning met HaystackID 850 400 Marketing Team
en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Noodplanning voor beoordelingen van juridische documenten

Het doel van de bedrijfscontinuïteitsplanning is de uitdagingen die zich kunnen voordoen in situaties waarin zaken niet onder normale omstandigheden kunnen voortzetten als gevolg van onverwachte of onvoorziene gebeurtenissen. Onderbreking van de bedrijfscontinuïteit op het gebied van eDiscovery kan een aanzienlijke invloed hebben op het vermogen van advocatenkantoren en juridische afdelingen om wettelijke en reglementaire vereisten en contractuele zakelijke overeenkomsten te ondersteunen.

HaystackID en zijn ReviewRight Secure Remote Review aanbieding kunnen helpen de bedrijfscontinuïteit in uw juridische document review inspanningen te ondersteunen door de levering van beveiligde remote document review services. Deze services zijn onmiddellijk beschikbaar voor overweging en integratie in uw eDiscovery business continuity planning en ondersteuning.

Drie Real-time zakelijke risico's

Recente onverwachte en onvoorziene gebeurtenissen die vandaag de dag van invloed zijn op de continuïteit van eDiscovery omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

+ Coronavirus Uitdagingen (Gezondheid en Welzijn)

+ Economische beperkingen (reizen en budget)

+ Cybersecurity Events (onderbrekingen en incidenten)

Elk van deze gebeurtenissen heeft een aanzienlijke impact gehad en zal waarschijnlijk blijven hebben op het vermogen van organisaties om op een veilige, veilige en tijdige manier te voldoen aan de wettelijke verplichtingen inzake de beoordeling van documenten. Deze gebeurtenissen leiden ook tot de start van eDiscovery bedrijfscontinuïteitsplannen op een van de drie manieren.

Drie eDiscovery Business Continuity Triggers

Huidige triggers voor de continuïteit van eDiscovery omvatten:

+ Naleving van wettelijke en reglementaire beperkingen

+ Implementatie van Risico Mitigating Executive Guidance

+ Naleving van intern beleid en beste praktijken

Elk van deze triggers heeft verschillende niveaus van verantwoordelijkheid en handhaving. Alle triggers zijn echter ontworpen om proactief de veiligheid van individuen, de beveiliging van operaties en de soliditeit van het bedrijf te beschermen. Wat betreft de herziening van juridische documenten, elk van deze triggers is een drijvende kracht voor de selectie van een van de drie mogelijke opties voor bedrijfscontinuïteit.

Drie noodplannen voor de continuïteit van juridische documenten

Er zijn over het algemeen drie opties beschikbaar voor het handhaven van bedrijfscontinuïteit bij het uitvoeren van de essentiële eDiscovery taak van juridische documentbeoordeling. Deze opties omvatten:

+ Review op afstand (diversificatie van beoordelaars)

+ On-premise Review (Diversificatie van Review Centers)

+ Hybride on-premise en Review op afstand (gedistribueerde diversificatie)

Deze drie opties beperken de risico's die verbonden zijn aan bedrijfscontinuïteitsgebeurtenissen en triggeren door het concept van geografische en systeemdiversificatie tussen beoordelingsgroepen en individuele beoordelaars. Ze kunnen elk geschikt zijn voor verschillende eDiscovery bedrijfscontinuïteitssituaties, waarbij de beste balans tussen veiligheid, beveiliging, effectiviteit en economische waarde bestaat uit de diversificatie van beoordelaars die beoordelingen uitvoeren via een veilige infrastructuur voor externe beoordeling, aangevuld met een team van hooggekwalificeerde en direct beschikbare reviewers.

Veilige Review op afstand als keuze voor bedrijfscontinuïteit

Wat is een veilige externe beoordeling?

Een veilige controle op afstand is het uitvoeren van een project voor de beoordeling van juridische documenten met virtuele teams die vanuit externe locaties opereren en ondersteund worden door een beveiligde infrastructuur. Wanneer deze aanpak op de juiste manier wordt geïmplementeerd door een bewezen en ervaren aanbieder, verhoogt deze beoordeling de kwaliteit en snelheid van beoordelingen en verwijdert de veiligheidsrisico's die verbonden zijn aan groepsbijeenkomsten. Het kan ook vele malen worden geleverd tegen lagere kosten dan traditionele on-premise reviews.

Wat zijn de veilige externe aanbiedingen van HayStackid?

ReviewRight Match en ReviewRight Virtual inschakelen HaystackId's remote review mogelijkheid. Bij gebruik in combinatie maken deze twee aanbiedingen de onmiddellijke mobilisatie mogelijk van de best gekwalificeerde en beschikbare reviewers, ongeacht de taal of locatie, en bieden ze een veilige externe reviewinfrastructuur voor het leveren van virtuele beoordelingsteams.

Waarom HaystackID voor veilige remote review?

HaystackID Secure Remote Review door de nummers

+ Eerste op de markt met Secure Remote Review

+ Zes jaar bewezen ervaring in het leveren van veilige Remote Review

+ Uitgebreide AmLaw 100 Support Ervaring

+ Verreikende Fortune 500-ondersteuningservaring

+ Meer dan 425 Remote Review Projecten voltooid tot op heden

+ Meer dan 16.000 gekwalificeerde beoordelaars beschikbaar

Een aangepast juridisch document review continuïteitsplan van HaystackID

HaystackID kan samenwerken met uw eDiscovery experts om een passend en onmiddellijk uitvoerbaar juridisch document review continuïteitsplan te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat uw organisatie klaar is om de uitdagingen van elk real-time risico aan te gaan. Ons team kan u helpen bij het maken, bijwerken of uitbreiden van uw eDiscovery bedrijfscontinuïteitsplan door u te ondersteunen bij het definiëren van belangrijke planelementen. Wij kunnen u dan helpen bij het bepalen van het beste engagement pad met HayStackID om ervoor te zorgen dat u voorbereid bent op onverwachte of onvoorziene gebeurtenissen.

Belangrijkste elementen voor eDiscovery Business Continuity Plan

+ Doel en bereik

+ Doelen en Doelstellingen

+ Rollen en verantwoordelijkheden

+ Beheer en Infrastructuur

+ Processen en protocollen

Potentiële Haystackid engagement paden

+ Plan: Proactief eDiscovery Business Continuity Plan Ontwikkeling

+ Project: Actieve betrokkenheid met behulp van Secure Remote Review

+ Programma: Doorlopende inzet met behulp van Secure Remote Review

Meer weten. - Vandaag.

Neem vandaag nog contact op met HaystackID voor meer informatie over onze ReviewRight services en hoe ze u kunnen helpen bij het initiëren, uitvoeren en beheren van veilige externe beoordelingen en het handhaven van bedrijfscontinuïteit.

Over HaystackID

HaystackID is een gespecialiseerd eDiscovery servicebedrijf dat bedrijven en advocatenkantoren helpt om gegevens te vinden, te luisteren en te leren wanneer ze geconfronteerd worden met complexe, data-intensieve onderzoeken en geschillen. Onze Forensics First, Early Case Insight en ReviewRight services, met een verdiende reputatie voor het mobiliseren van toonaangevende computerforensische experts, eDiscovery en procureurdocumenten, versnellen en leveren kwaliteitsresultaten tegen een eerlijke en voorspelbare prijs.

HayStackID bedient meer dan 500 van's werelds toonaangevende bedrijven en advocatenkantoren uit Noord-Amerikaanse en Europese vestigingen. Onze combinatie van expertise en technische uitmuntendheid, in combinatie met een cultuur van witte handschoen klantenservice, maakt ons de alternatieve juridische dienstverlener die groot genoeg is om materie te geven, maar klein genoeg om zorg te dragen. Meer informatie op Haystackid.com.

Beveiligde Review Fact Sheet verwijderen van HaystackID (PDF)

HaystackID ReviewRight Remote Services — uitgebreid V1 030620

Request a Discussion or Demonstration