Een seizoen van dank: dankbaarheid voor onze vrienden, partners en klanten

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

Het afgelopen jaar is voor ieder van ons opnieuw een uitdaging en opkomst geweest. Van de uitdaging om persoonlijke en professionele relaties op nieuwe manieren te beheren tot onze collectieve opkomst in de hoop op een veiligere wereld, we zijn uitgerekt en versterkt op manieren die we nooit voor mogelijk hadden gehouden. Bij HaystackID hebben we ook de kans gehad om dichter bij degenen met wie we werken en degenen voor wie we werken op een grotere manier te waarderen en te waarderen. Voor die kans zijn we echt dankbaar.

Als CEO van HaystackID hoop ik dat de dankbaarheid van ons team voor onze vrienden, partners en klanten duidelijk is in alles wat we doen. Ik hoop ook dat we tijdens deze feestdagen de tijd nemen om die dankbaarheid jegens anderen te erkennen en ervoor te zorgen dat we een geest van dankbaarheid hebben in woord en daad. Ik heb in deze tijd van het jaar regelmatig de onderstaande klantverplichtingen gedeeld, omdat ze onze toewijding en opzettelijke toewijding vertegenwoordigen aan elk individu dat door HaystackID wordt aangeraakt. Ik deel ze nu weer omdat ze net zo belangrijk en relevant blijven als altijd. Door onze voortdurende focus op deze gebieden van betrokkenheid hopen we te laten zien hoe dankbaar we zijn voor de mogelijkheid om met en voor jou samen te werken als onze vrienden, partners en klanten.

Van ons team tot het jouwe, en van mij tot jou, ik wens je een gezonde en hoopvolle Thanksgiving.

Hal Brooks

CEO

Haystack-ID

Elf verbintenissen van klanten

+ Let op: Oplettende overweging. We zijn toegewijd om niet alleen aan te pakken waar je om vraagt, maar ook om onze ervaring toe te passen om je te helpen nadenken over wat je misschien nodig hebt (of niet nodig hebt).

+ Acceptatie: Gunstige ontvangst. We zijn toegewijd om u te accepteren als partner bij het ontwikkelen en leveren van onze diensten en niet alleen als aanvrager.

+ Waardering: Dankbaarheid geuit. We zijn toegewijd om onze dankbaarheid te delen dat we worden beschouwd als een aanbieder die u kan helpen een probleem op te lossen door middel van actie.

+ Bevestiging: Positief oordeel. We doen er alles aan om uw verzoeken en beslissingen te valideren wanneer we akkoord gaan en u constructieve/leerzame feedback te geven ter overweging wanneer we het niet met u eens zijn.

+ Genegenheid: Sterke voorliefde. We zijn toegewijd om oprecht uw belangen als onze hoogste prioriteit te hebben.

+ Comfort: Minder ernst. We zijn toegewijd om te communiceren en verwachtingen te stellen op een manier die u op de hoogte houdt van de projectstatus om geen verrassingen te garanderen.

+ Aanmoediging: Behulpzame ondersteuning. We doen er alles aan om gemakkelijk mee te werken en u te helpen een positief gevoel te geven wanneer u met ons communiceert.

+ Respect: Deferentiële achting. We zijn toegewijd om te begrijpen dat u uiteindelijk de leiding hebt over uw beslissingen en dat onze verantwoordelijkheid om u te helpen met dergelijke keuzes niet lichtvaardig moet worden genomen.

+ Beveiliging: Vrij van risico. We doen er alles aan om risico's voor u op elk moment te elimineren en toch aan uw behoeften te voldoen.

+ Ondersteuning: Tolerant uithoudingsvermogen. We doen er alles aan om u te ondersteunen door ons te concentreren op het gewenste resultaat in plaats van op het onmiddellijke verzoek of reactie.

+ Begrip: Meelevend begrip. We zijn toegewijd om te proberen te begrijpen wat u zegt en de context van uw eis te begrijpen.