Een nieuwe bron van HayStackID

en flag
nl flag
fr flag
de flag
pt flag
ru flag
es flag

HayStackID en NighTowl Global combineren onder één merk en verenigen informatie- en leermiddelen met nieuwe website release

Begin augustus 2020 zette HayStackID een belangrijke stap in het ondersteunen en bedienen van het eDiscovery ecosysteem door te fuseren met NighTowl Global. In het kader van de fusie stelden de gecombineerde bedrijven ten doel de branding, content en communicatie uiterlijk aan het einde van het tweede kalenderkwartaal van 2021 te verenigen. Vandaag ben ik blij om de prestatie van dit doel aan te kondigen, zoals blijkt uit de lancering van een vernieuwde en inhoudelijke gecombineerde bedrijfswebsite op HayStackid.com.

De nieuwe website vereenvoudigt de toegang tot informatie over de gecombineerde Enterprise Managed Solutions en Core Offerings portfolio van HayStackID en presenteert gedetailleerde beschrijvingen, discussies en documentatie om juridische, informatietechnologie en zakelijke professionals te helpen bij het uitvoeren van gegevens en juridische ontdekkingen. Van casestudy's en datasheets tot educatieve webcasts en evenementen in de sector, we hopen dat de bijgewerkte website uw eDiscovery-gerichte informatie- en onderwijsbehoeften ondersteunt als klanten, partners en vooral personen met een gedeelde interesse in kwaliteitsgeschillen en onderzoeksresultaten.

Onmiddellijk toegankelijk, kunt u de nieuwe gecombineerde website vandaag bezoeken op HayStackid.com.

Bovendien zal het gecombineerde bedrijf met de introductie van de nieuwe website bezoekers van de Nightowlglobal.com overstappen naar de nieuwe HayStackID website tussen vandaag en het begin van de Legalweek 2021 in de eerste week van februari 2021. Echter, alle belangrijke inhoud en contactgegevens van de Nightowlglobal.com website is nu direct beschikbaar als onderdeel van de nieuwe HayStackid.com website.

Dank u voor uw verdere overweging van HayStackID. We stellen het erg op prijs.

Hal Brooks

CEO, HayStackid

Andrea Wallack

Voorzitter, HayStackID (voorheen CEO, NighTowl Global)